Tänk att man kan "odla" fram mat redan i januari!
Snart kan vi skörda våra första ärtskott. Det känns ju minst sagt lite bättre att odla fram ärtskott själv än att köpa färska sockerärtor eller salladssockerärtor som kommer från Kenya. Tala om lång transport för något som är helt onödigt!
Att det dessutom är vackert gör ju inte saken sämre. På några veckor kommer det att se ut som en djungel i den här skålen... ;0)
Anna
Men himmel ändå! Häftigt värre :) Är det vanliga ätrskidsärtor? ligger de bara i blöt? Vill ju också testa :)
SvaraRaderaOh va lycklig ja blev nu! Ja gick och klurade på att grodda lite krasse och mungbönor,men nu fick du igång mig på ärtor mm oxå.Tack Anna,jätte roligt!
SvaraRaderaImponerande och va´fint det ser ut på silverskålen. Men hur har du gjort?? Är det jord under ?? Kram
SvaraRaderaÅ, jag får faktiskt lite hopp om vår när jag ser dina bilder. Härligt att äta egenproducerat också. Skall genast se efter var jag har mina gula ärtor...
SvaraRaderaRodnar lite fortfarande åt ditt inlägg där jag fick vara med...
Kram
Cathrin
God kväll!
SvaraRaderaVad härligt!
Så fint du har planterat den!
Ha en bra kväll!
Kram
ÅÅ så gott det ser ut!!!Det måste jag pröva.
SvaraRaderaBerit
Åh, så härligt, Anna! Är det vanliga gula ärtor? Älskar sådan och brukar köpa sådan i grönsaksdiskarna. Att jag inte tänkt på att odla fram dem själv??? Annars mumsar jag ju groddar för fullt just nu:)
SvaraRaderaKram!
Det där ser jätte läckert ut, vill gärna testa.
SvaraRaderaHur gör man??
Kramar Jeanette
Hahahaaaa,jag la mina i jorden igår.
SvaraRaderaVisst är det underbart gott?
Kram
Linda
mmmmmmmm visst är det gott...gärna på grovt bröd med tomater och tunna skivor rödlök...
SvaraRaderaNu Anna får du berätta för oss frågvisa och undrande hur du har groddat ärtorna. Jag har alfalfa på G, men det är inte i närheten lika vackert som dina ärtskott!
SvaraRaderaEija