söndag 5 december 2010

Bloggtips!

Idag presenterar jag två bloggar som jag misstänker att de flesta av er känner igen och läser. MEN om nu någon stackare skulle ha missat dem så vill inte jag vara den som inte har berättat om dem eftersom de är vääääldigt inspirerande...

Först ut är bloggen Fyra årstider - mitt liv på landet. Lotta arbetar som frilansande fotograf, stylist och pedagog på förskola. Jag förstår varför hon lyckas som stylist, jag förstår varför hon lyckas som fotograf och när man läser hennes inlägg förstår jag varför hon måste vara en utmärkt pedagog... Det jag inte förstår är var hon får all sin energi ifrån... :0)

Om ni vill ha inspiration till juldekorationer och mycket annat tycker jag ni ska titta in på Lottas blogg. Jag känner mig matt bara jag tänker på vad man ska göra inför julen, men Lotta verkar stortrivas och delar med sig av all sin glädje!Den andra bloggen heter Huset vid ån och skrivs av Therese. Hon har ett brinnande intresse för inredning som hon delar med sig av till oss vanliga dödliga ;0). Hennes bilder är heeelt otroliga och jag har fastnat lite extra för hennes sommarbilder. De får mig att sucka djupt och längta till sommaren. Therese lyckas verkligen fånga den där känslan som vi alla vill åt i våra trädgårdar. Tankarna svävar iväg till mormors trädgård med nybakade bullar, rosor och nykokt kaffe. Kanske en skål med solvarma jordgubbar och lättvispad grädde i bersån? Även bilderna från julen -09 inger en känsla av svunna tider, närmare bestämt Madickens jul faktiskt! Inte illa att kunna inge sådana känslor med en kamera...Trevlig läsning!

Anna

11 kommentarer:

 1. God 2. advent - nå skal jeg til huset vid ån - den har eg ikke funnet ennå , så tusen takk for tipset!
  Hilde

  SvaraRadera
 2. Kikar in för att önska en mysig 2 advent..Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Brukar titta in på bloggarna du tipsar om, och har nyligen hittat till din trevliga blogg också.
  Ha en skön 2a advent.
  Agneta

  SvaraRadera
 4. Önskar dig en härlig Andra Advent!!

  Kramar Elin

  SvaraRadera
 5. Fina bloggar, båda två.

  Önskar dig en skön andra advent!

  KramPernilla

  SvaraRadera
 6. Två underbara bloggar, liksom din..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 7. Du har just nämnt de två första bloggarna jag hittade. Lottas blogg inspirerade mig även till att själv börja blogga. Det är väl ett år sen ungefär nu...

  Två duktiga tjejer som inspirerar med sina bilder!
  Du med...*blink*
  Ha en skön adventssöndag!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 8. Hej vännen!
  Roligt att du kikat in hos mig. Har inte haft så mycket tid för bloggläsande på ett tag. Sjukdomar och skador har gjort att tid och kraft saknats.
  Trevliga bloggtips. Precis som flera så var det Lotta med Fyra årstider som inspirerade mig att hitta in i blogglandia och starta min blogg.
  Förstår att det känns skönt att graviditeten går mot sitt slut, gillade heller aldrig riktigt de där. Men det är ju alltid värt besväret!
  Ha en bra vecka vännen och ta hand om dig och din fina familj.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 9. Hej Anna! Tack för tipsen. Hust vid ån var ny för mig. Jättefin blogg - precis som din! Ha en fin vecka.
  Kram,
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 10. Jag kan inte annat än att hålla med, super trevligt precis som din.

  Kram Anna

  SvaraRadera