söndag 21 november 2010

Bloggtips!

Först ut idag är bloggen Nattmias liv och funderingar. Mia arbetar natt som personlig assistent men man märker att foto är mer än ett intresse... Titta bara på bilden här under! För mig är ett bra foto något som inger en känsla när man tittar på det. Behöver inte vara en bra känsla men något ska det väcka inom en... Mias foton är konst!


Var ska jag börja när jag ska beskriva Kattas blogg Rost och rosor för er... Konst kanske? Varenda bild får mig att sucka djupt och önska att jag också hade lite av den talangen när det gäller foto... Kattas inredning är dessutom rätt unik! Lite nött och avskavt blandat med det orientaliska. Låter det spännande? Tycker jag med! :0)Vissa människor har ynnesten att kunna leva i ett hus som andra bara drömmer om... Cathrine är en av dem! Att sedan med säker hand kunna inreda detta vackra hus i en lantlig romantisk stil gör ju inte saker och ting sämre! Hon är konsekvent i sin inredning och den känns så äkta eftersom huset i sig är gammalt. Titta in på bloggen Fågel Blå så får du också se!

Om man sedan inte själv orkar springa runt på loppisar för att hitta de där unika sakerna som gör ett lantligt hem så föreslår jag en titt in i Butik Fågel Blå. Alla guldkorn du kan tänka dig till en högst rimlig peng!För att se tidigare bloggtips från mig kan du klicka här.

Anna

11 kommentarer:

 1. Tusen tack för de fina orden! Tycker du är en mycket duktig fotograf själv, titta bara på de vackra frostbilderna du tagit i förra inlägget, såå vackert! Cathrines blogg känner jag till mycket väl och är flitig besökare hos så nu ska jag titta in till Mia med. Ha en bra söndag. Kram Katta

  SvaraRadera
 2. ja, det är mysiga bloggar du tipsar om...Fågelblås blogg besöker jag ofta! kramis semlan

  SvaraRadera
 3. Oh då ska jag titta in på dessa bloggar :)

  SvaraRadera
 4. Hej min Vän!!!!!
  Du är så gullig!!!!!
  'Jag blir så glad!!!!!
  Rost och Rosor är jag inne hos varje dag!!!!!
  Ha en fin Söndag!
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 5. Hej Anna!
  Alltid lika kul att få nya bloggtips att klicka vidare på :) Många nya för mig i alla fall.
  Vill även meddela att du vunnit andra pris hos mig, Grattis! Maila mig din adress så skickar jag hjärtanen snarast!
  Ha en skön söndag! Åse

  SvaraRadera
 6. Det har verkligen blivit en trevlig söndagstradition, att ta en kopp kaffe och kolla dina bloggtips! Så även idag, då det fanns ett par nya bekantskaper att titta in hos.
  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 7. Hallå där och tack för bloggtipsen!

  Hihi, ja den där kalendern verkar kanske lite ambitiös, men egentligen är det rätt enkla pyssel som baka pepparkakor en dag, göra julkorten en dag, och jag ska väl erkänna att det smyger sig in en tablettask på en lördag också. Men jag är ju föräldraledig, och det är första kalendern så då känns det bara KUL!!! Om fem år kanske kalendern inte existerar längre ;-). Jag tycker er kalender låter jättemysig! Har ni köpt den eller gjort den? Man vet ju aldrig med er - ni verkar så... driftiga, tar tag i saker och gör.

  Ha en riktigt härlig söndag!

  Om jag får ltie tid så kanske jag börjar glasera lite av min keramik i eftermiddag - jag är så späånd på hur det kommer bli!

  Kram M

  SvaraRadera
 8. Wow, vilka bilder!!
  Tack för tipsen!

  Ha en skön söndag!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 9. Åhhh.. Tack snälla söta du för alla fna ord.. Så glad och rörd jag blir..
  Några nya (för mig) bloggar du tipsar om, får in och kika..

  Massor av kramar Mia

  SvaraRadera
 10. Hej!!!
  Alltid kul att kolla dina tips;o)

  Fågel blå följer jag! Men måste kika in hos Rost och rosor!!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 11. Tack för tipset, underbara bloggar alla tre...
  kram ullamaria

  SvaraRadera