söndag 25 juli 2010

Jag tror jag flyttar hemifrån!

Nu äntligen är den på plats! Och i rättan tid också vill jag lova... Regnet det bara öser ner och vi kan äntligen sitta och mysa i växthuset hela familjen.



Jag blev tipsad om att den här sängen var till salu på blocket av supersnälla Kathrine med bloggen Fågel blå. Tänk vilken tur att man har bloggvänner som vet precis vad man tycker om! :0) Tack igen Kathrine!

Jag har valt att lägga ett vaxat tyg av linne på sängen för att skydda madrassen mot väta och smutsiga skor och annat. Det har ju en tendens att bli rätt smutsigt när man har små knoddar som klättrar omkring överallt...



Ikväll satt hela familjen här och åt gurka och ärtor. Det är så skönt att kunna vara ute fast det är kallt och regnar. Jag är sååå glad att vi la ner allt jobb och byggde växthuset! Jag tvivlar inte en sekund att vi kommer att ha glädje av det från april till oktober. Det förlänger verkligen sommaren!

När vi som bäst satt och smaskade i oss av grönsakerna sa Matilda plötsligt till Niklas... - Du har nästan päls i ansiktet pappa... (han var en aning skäggig).

Som jag skrattade! Ibland kommer de mest oväntade kommentarer från Matilda. Jag tror att jag måste börja skriva upp dem i en bok.



Jag hoppas ni har det lika mysigt som jag har i regnet!
I morgon lovar jag fler bilder från växthuset...

Kram

Anna

20 kommentarer:

  1. Jag önskar att vi hade lite regn, men det har varit frånvarande länge nu och det är snus torrt i marken.
    HAhaha ide är rätt ord vi trädgårds fantaster går i på sommaren, det är inget annat som gäller....

    HA det gott
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Ja vilket härligt växthus och vilken glädje ni kommer ha av det. Jag sitter och längtar efter en öppen brasa i regnrusket. Men tror inte det hinns med att tända ikväll. Hade varit mysigt annars.

    SvaraRadera
  3. Va gott att ha ett torrt krypin i detta jädrans regnväder. Hos mig, ösregnar det och har så gjort i ett dygn nu.
    Jag väntar på att solen ska kika fram igen.
    Ha det så bra!
    Kram Åsa.

    SvaraRadera
  4. Ja visst borde man skriva upp allt de små säger. Vår Jacob på 4 år kan säga de mest roliga sakerna:)
    Myspysigt i växthuset. Så fint med sängen där och jag förstår dig med vaxduken...
    Kram Anna

    SvaraRadera
  5. Ni har det så fint, så mycket glädje du kommer ha av lusthuset. Det kan tom regna och det känns mysigt. Ser ut som ett ställe ni kommer tillbringa mycket tid på, jättefin säng du hittade också.
    Kram från ett regnigt Värmland
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  6. Det låter helt klart som om du har det mysigare än mig. ;0) Så kul med växthuset! Mys på så mycket ni bara kan!! Fin säng också.
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Åh så mysigt ni har det. Jag har ångrat så många gånger att jag inte skrev upp mer av barnens härliga kommentarer när de var små, man kommer ju tyvärr bara ihåg en bråkdel av dem. Så gör det!
    Kram Pia

    SvaraRadera
  8. Det växthuset är helt klart en fullträff på alla sätt och vis och nu när du hittar dina favoritmöbler till inredningen så blir det ju så mysigt.
    Agneta kramar

    SvaraRadera
  9. Hej vännen!
    Så länge sedan jag tittade in och skrev några rader nu... vilket underbart växthus ni har att njuta av nu=) Så ljuvligt!!!!

    Jag läste om personen du blivit lurad av. Jag tycker också att det är hemskt! Det jag inte förstår är hur någon kan vara så samvetslös. Hur är det ställt med människior moral egentlig. Precis som du säger undrar jag också hur någon kan njuta av något de lurat till sig? Det är för mig helt ofattbart. Usch och fy!!! Jag har tänkt denna tanke tidigare då det ju faktiskt är så fäör både dig oc mig då vi inte tar betalt förrän vi skickat iväg varan. Vi står ju risken...men man kan ju ändå inte tro att det finns så oärliga människor. Man vill ju gärna tro gott...

    Nu lämnar vi det och så vill jag slutligen bara säga att jag tycker absolut att du ska skriva ner allt roligt som kommer ur munnen på lilla Matilda. Man tror man ska komma ihåg, men man glömmer så fort och så kommer nästa roliga kommentar...Så skriv, skriv för glatta livet=)

    Ha det nu gott och NJUT av allt det goda!
    stor kram från mig
    Emelie

    SvaraRadera
  10. Halloj!
    Underbara bilder från ert mysiga växthus. Visst är det härligt att ha ett ute-inne-ställe att mysa på även när regnet smattrar mot rutan. Vi har vårt uterum och där är vi massor...
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  11. Ser jättemysigt ut! Själv trivs jag inte i regnet, jag fryser - Brrr!!

    Jättefint tyg du har till soffan, vart har du köpt det?? Har själv köpt ett vaxat tyg till mina köksstolar (som alltid blir så kladdiga), men är inte helt nöjd med tyget!!

    Såg precis inlägget om lapptäckstölden, du får ta förskottsbetalt eller skicka mot postförskott, man kan tyvärr inte lita på folk!!

    Ha' det gott!
    Frida

    SvaraRadera
  12. Men så vackert !!!!
    Vill också ha...;o)

    Kramar Erika

    SvaraRadera
  13. ser helt superhärligt ut i växthuset! Börja skriv ner kommentarer för glatta livet annars kommer du ångra det när minnet sviker....kramis semlan

    SvaraRadera
  14. Hallojsan!

    Vilken oas ni har och perfekt för regniga dagar som nu! Synd att sitta inne och missa grönskan!

    Ha det gott! Kram Sanne!

    SvaraRadera
  15. Så mysigt ni har det i växthuset. Ni kommer säkert att sitta där och fika många regniga dagar då man inte kan sitta ute men ändå vill känna naturen.

    Klart att du skall skriva ner söta/roliga kommentarer som Matilda säger. Jag har än så länge bara ett papper med söta små ord och enkla meningar.

    Kramisar Mia

    SvaraRadera
  16. Hejsan!
    Åhhh så fiiint det blev med sängen, kul att man kan hjälpa varandra!
    Tack för dom snälla orden på ditt senaste inlägg om sängen!
    Om du visste vad jag skulle vilja ha ett växthus, jag håller på att bearbeta mannen, har varit in på din blogg och visa´t erat fina växthus, så vi fåår se....
    Önskar dej en ny fin vecka!
    Kram Kathrine

    SvaraRadera
  17. Ett verkligen mysigt ställe ni har där. Sängen var ju verkligen en praktpjäs, så himla snyggt.
    Och bordet sedan, wow, snyggt.
    Ha det bra.
    Camilla

    SvaraRadera
  18. Hej Anna,
    lyckost dig... så härligt ni har det i det vackra växthuset:-)
    Ha en fin vecka! H.

    SvaraRadera
  19. Gud Anna, det ser helt underbart ut!!! Hade gärna slgit mig ner där i regnet o bara varit..ljuvligt!!!

    Varma Kramar Elin

    SvaraRadera
  20. Tack snälla goa du för din kommentar,så fint och mysigt det ser ut i växthuset.
    Många kramar från mig.
    ninni

    SvaraRadera