torsdag 20 maj 2010

Köksträdgård del 2Nu har jag kommit ännu en bit i skapandet av den nya köksträdgården. Det är helt otroligt vad mycket tegel och jord som går åt... Min rygg värker men det är bara kul. Känns bra att veta att man jobbar ordentligt för en gångs skull ;0).Minns ni ärtskotten jag odlade i våras? De passade inte riktigt vår smak men de har ju varit en snygg dekoration inomhus så de fick vara kvar i sin skål. Nu har de fått flytta ut!
Min ständiga och något irriterande följeslagare... Han har en förmåga att heeeela tiden lägga en boll eller pinne framför en när man jobbar. Ibland är han smått galen eftersom han lägger dit något just som man ska hugga till med spettet eller spaden. Det är bara ren tur att han inte blivit skadad ännu (han är ändå snart 8 år gammal). För övrigt så har han blivit kleptoman på gamla dagar... Han snor bollar från grannen hela tiden! Tur att de är förstående, (och har hur många bollar som helst). ;0)Kram

Anna

17 kommentarer:

 1. Ja, nu förstår jag vart allt tegel tar vägen!Hi hi.. Va fint du har i din köksträdgård.
  Förlåt, det var inte meningen som en pekpinne, det där med texten. Jag fick melodin i huvet bara... Ett minne från min barndom poppade upp.
  Ha en bra dag! KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej
  Du kommer att få det jätte fint i din köksträdgård,jag har samma problem med våran terrier som lägger pinna ,kottar ja allt möjligt framför en och vill att man ska kasta den åt honom,det finns inget stopp på dom små gobitarna.
  kram o ha en fin dag.
  ninni

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt liv du har. Fullt upp att snickra,sy, måla och dekorera. Sen har du trädgård som måste skötas och hund,höns, katt? och barn + man, men han sköter väl sig själv :-)
  Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Vad du sliter! Men så fint det blir. Bra med förstående grannar hi hi ; )
  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Underbar köksträdgård, och så mycket jobb du lagt ner. Men så blir det bra också, och hjälpredan ser pigg ut. Jag min dummer slängde ju ärtskotten när dom drog iväg och växte, dom är inge goda och äta då heller. Skulle ju ha sparat dom ser jag!
  Ha det gott
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 6. Så du gillade inte ärtskott?! =0) Jag har för mig att jag tyckte de var ganska goda då jag stötte på dem. Tur att smaken är som baken å andra sidan! De är ju fina att se på iallafall. Jättefin köksträdgård du har ordnat till. Tänk vad tegelpannor du krossat!
  Läste om dig på en annan blogg idag! Någon som tagit inspiration av ditt snickrande. Kuligt att se tyckte jag.
  Kan tänkla mig att din hjälpreda är full av energi och kanske borde han vara glad att han fortfarande har alla tassar etc i behåll?! ;0)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 7. Så fin köksträdgård du gör.
  Kommer bli supersnygg.
  Jag har bara petat ner mina kryddor i ett land nära köksdörren.
  Eftersom jag har dille på olika sorters timjan kommer det att växa sån på flera ställen typ i stenkrosset utefter huset. Ev melllan stenplattorna på den dåligt gjorda altanen.

  SvaraRadera
 8. Men så bra det blir och det är roligt att följa trädgårdsmästaren;=)))
  Ärtskott som är så gott, har ofta det i salladen. Vår hund är likadan ska alltid vara där man håller på..hmm..

  Kramkram

  SvaraRadera
 9. Men hallå där Anna...här tassar jag in och blir alldeles glad i din blogg..hönor har du med och då smälter jag totalt..vilken rolig kleptoman du har..ingen kan väl bli ilsk på en sådan liten bolltjuv..

  Så trevligt du verkar ha det..och rejäla ytor i trädgården ser jag..jag kommer säkert tillbaka..ha det gott // Anna

  SvaraRadera
 10. Men så du har jobbat! Vad snyggt det blir.
  Söt "hjälpreda"(?) du har :)

  SvaraRadera
 11. Men vilken fantastisk köksträdgård du håller på att skapa! Mycket jobb förstår jag att det är!!

  Mvh
  Frida

  SvaraRadera
 12. Vilket jobb:)
  Det kommer säkert bli fantastiskt, säger en som bara vill ha gräs i sin trädgård...
  ha det så gott
  sandra

  SvaraRadera
 13. Vilken härlig köksträdgård du gör! Tänk så mycket grönt, gott och nyttigt som kommer att få plats att växa där! Kul med en liten "hjälpreda" när du jobbar! ;o))
  Ha det gott!!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 14. Det är så kul att följa dit "lilla" projekt :))
  Ett sånt arbete du gör!
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 15. Å vad fin spaljé (heter det så?) du gjort där. Lyllos dej som har en egen trädgård att hänga ut fågelburen i jag släpade med min ut idag för att fota den man undrar ju vad folk tänkte när de såg mej släpa på en bur med konstgjorda fåglar :) Tycker din lilla följeslagare är en söt en, kram Katta

  SvaraRadera
 16. Det går framåt med ditt arbete med din köksträdgård...kommer bli hur bra som helst!!!

  SvaraRadera
 17. Låter skönt att han håller sig pigg.....men förstår din frustration. Ditt land ser jättefint ut, roligt när det händer något hela tiden, blir som en belöning.

  Ha det gott
  Kram Anna

  SvaraRadera