måndag 19 april 2010

Smed?

När grannarna igår kom förbi för att hämta sin dotter som varit och lekt med våra barn, frågade de om jag behövde göra av med lite ilska... Jag stod nämligen som bäst och svängde med släggan som värsta smeden *haha*. Skyddsglasögon och snickarbrallor...

Vad gjorde jag då kanske ni undrar... Jo, jag krossade tegelpannor att ha mellan lådorna i min köksträdgård. Jag är less på att rensa ogräs i gruset så nu ska jag prova med nytt material. Tycker att det borde vara svårare för ogräset att få fäste. Snyggt blir det i alla fall!
Jag har lagt märke till att många av er har stiliserade kottar i era trädgårdar och jag tycker att det är så snyggt! Jag har ingen själv men döm om min förvåning när vi fick den här gamla snusburken från Niklas mamma. Den har tillhört Niklas farfar och har både lejon och en kotte! Tycker att den gör sig fint mot allt vitt. Måste bara klura ut vad vi ska använda den till...
En pippi till trädgården fick jag också med mig från stockholm. Den har inte fått någon riktig plats ute ännu så den får stå och vara fin på vår skänk så länge.Om en vecka ser det ut som om värmen kommer! Sååå glad jag blev när jag såg det på väderprognosen... Inte för att jag har haft något att klaga på idag då ;0).

Kram

Anna

9 kommentarer:

 1. Så fin bruk (kommer säkert _oväntat_) fyllas med små bra-ha-grejer! :)

  Pippin var oxå fin ;)

  kramar Olg@

  SvaraRadera
 2. Både snyggt och praktiskt med krossade tegelpannor. Såg det i någon trädgårdstidning för nåt år sen så det funkar säkert!!
  Pippin var jätte söt. Passar lite varstans.

  Ha det så bra!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Hihi, du är kul du! Härligt att titta in här och få sig ett skratt...
  Vilken söt pippi förresten!

  Tack snälla rara goa för den fina awarden! Jag blev jätteglad!

  kram till dig vännen!
  Jag har mailat dig förresten...

  SvaraRadera
 4. Så söt pippi! Väldigt snyggt med krossade tegelpannor!

  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 5. Så snyggt med tegelkross!!
  Pippifågeln var jättefin! Sån skulle jag också vilja ha :)

  Ha en bra dag!
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 6. Det verkar ju vara en jättebra idé att ha krossat tegel runt lådorna. Men var fasen får man tag på tegel? På grannens tak kanske...
  Söt liten pippi du hittat!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 7. Du är en riktig tuffing. Jag vill knappt gå ut i kylan. Elin blev jätteglad för rummet.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 8. HejHej!

  Vilken fiffi idé med tegel och sååå snyggt det blev. Gillar dina fina ideér som du ofta visar. Gullig liten pippi med och lätt att placera. Idag har vi haft regn o rusk.

  Ha det underbart
  KramKram
  Lotta

  SvaraRadera
 9. Hej
  Jag har lagt täckduk, där jag inte vill ha ogräs, men det händer att det kommer igenom ändå. Vilken kraft de har de små rackarna.
  Sen har jag sten eller grus på.

  Jag hittade till din blogg genom en annan, då läste jag om dina nariga trädgårdshänder, här ska du få ett tipps.
  Ta olja (oliv, raps eller dyl) ½ tsk, ½ tsk strösocker, gnid in i händerna och ovanpå, håll på en stund, skälj sen bara av, torka, du blir mjuk och len.

  Ha det gott
  Kramar
  /Maggan

  SvaraRadera