fredag 26 mars 2010

Nu är vi trötta...

Vilken dag vi har haft idag! Det var väldans trevligt och avslappnat när vår lokaltidning kom hit idag och fotade för ett inrednignsrepotage. Jag pladdrade på lika mycket som vanligt och såhär i efterhand undrar jag vad jag egentligen sa ;0). Att vara en pladdermaja är inte alltid så praktiskt. Önskar att jag kunde vara liiiite mer eftertänksam och tänka igenom det jag ska säga innan det bubblar ur munnen på mig. Nå väl, jag har med åren lärt mig att gilla mig som jag är. Den där kloka, eftertänksamma människan kommer jag aldrig att bli!

När jag piffade hemma kom jag på att grönsaker och frukt kan vara minst lika snyggt som blommor. Dessutom har man nytta av grejerna efteråt!
Här har ni vad jag tänker syssla med ikväll. Godis!!!! Snyggt det med, men kanske framför allt gott...Ha nu en mysig helg!
Kram

Anna

18 kommentarer:

 1. De värkar har varit en rolig dag!! hoppas du blir nöjd =)
  Ha en koselig helg
  kram wivi

  SvaraRadera
 2. Underbara stileben med goda saker du gjort i ordning....till och med landstingsbakelserna såg goda ut där under kupan.

  Mina höns är av rasen Hedemorahöns...en svensk härdig ras har jag läst mig till

  SvaraRadera
 3. Vilka ljuvliga bilder du visar! Ha en fin helg! Helena

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att läsa om dig själv och att du pratar på, jag är precis likadan......tänker efter...*ler*
  VAd roligt att de vill göra reportage, då hade jag varit stolt så sträck på dig..
  Ha det gott
  Kram anna

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!
  Låter som om allt gick kanon idag, men jag kan tänka mig att det känns skönt när det är över. Vad mycket gott du visar på dina fina bilder, mums. Hoppas att du njuter av godiset och känner dig nöjd och stolt efter fotograferingen!
  Ha en skön helg!
  Kramen

  SvaraRadera
 6. Skönt att det gick bra. Då har ni väl ett fint och nystädat hus:) Mmmm, grönsaksfatet och godisburken skulle jag vilja ha...

  Ja, nu har jag väl shoppat upp mer än halva lönen på en dag... Det blir väl blodpudding och soppa fram till nästa lön *fniss*. Kram Stina

  SvaraRadera
 7. Bra idé med frukten & grönsakerna. Snyggt!!
  Du måste vara jätte stolt nu!!!! Njut av uppmärksamheten och ha en underbar helg.
  Kramar

  SvaraRadera
 8. Va kul det måste ha varit. Inredningsreportage...
  Vilken tidning var det? Va kul att du fick göra ett sånt..Grattis!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 9. Åh vad roligt för dig! Tycker att du har mer än rätt att sitta med godisskålen i knät i kväll! =)
  Hopppas du får en riktigt skön lördag oavsett vad du väljer att fylla den med...

  kram Emelie

  SvaraRadera
 10. Vad kul med reportage!!! Var glad att du har talets gåva, det är en tillgång!
  Frukt och grönt är vackert!!! Jag är ingen godisperson så jag föredrar frukten:)
  Absolut skulle jag bjuda in dej på middag om du bodde i närheten:)))
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 11. Hej Anna!
  Så roligt att de gör reportage i ert hem! Är det inte hemskt spännande?!

  Och tack för din kommentar i min blogg. Jo, skålen är från Green Gate, och den gröna färgen är ännu finare i verkligheten än på bilden. Fylld med jordgubbar, som du föreslår, blir den alldeles säkert ännu finare! (Ska prova i sommar...)

  När det gäller doftpelargoner, tycker jag att de ränner iväg och blir rankiga ganska fort. Det bästa är att toppa dem då och då, när man ser att något skott har dragit iväg ett par centimeter. Då håller du efter dem hela tiden och de blir mer buskiga. För så fort man knipsar av ett skott, så skjuter det upp nya i bladvecken nedanför! (Men det kan skilja mellan olika sorter hur växtvilliga de är.)

  Så här efter vintern kan det vara en bättre idé att ta sticklingar från sina gamla i stället. Det är inte säkert att de gamla plantorna blir särskilt fina i alla fall. Men är du som jag, att du har svårt att kasta en växt som lever, ja då är det bara att hålla tummarna efter att man har klippt ner dem ;-)

  Lycka till med allt! Kram Outi

  SvaraRadera
 12. så fint du visar, du är duktig på allt ser jag. Å det där lapptäcket du gjorde senast är bara för underbar, måste försöka få ihop en liten kassa här hihi. Skulle vilja ha 2 i vardgasrummet då jag tagit bort fleeceplädarna som bara drar åt sig en massa smuts. Hihi ja jag räknade nog ut det när jag så täcket. TÄNK om man hade ditt tålamod att sitta och sy såna. ha en fin lördag kram

  SvaraRadera
 13. Hej
  Det ser jätte härligt ut.
  kram o trevlig helg
  ninni

  SvaraRadera
 14. Vad spännande och kul att allt verkade gå bra med inredningsreportaget!!!

  Hehe jag är likadan, pladdrar och glömmer lätt bort vad jag har sagt ;)

  Så vackra ätliga stilleben!

  Fint med rådjurshuvudet som vakar över er!! :)

  Ha en bra lördag!
  Kramar Linda

  SvaraRadera
 15. Åh, Anna! Jag tror att reportage blir kanon bra! Så fint dekorerat med grönsaker och frukt! Du har helt rätt - inte minst ger dem mysfaktor och skönhet!

  kramar Olg@

  SvaraRadera
 16. Så roligt med ett reportage. Känner igen det där med att pladdra lite för mycket och oftast ogenomtänkt... Å andra sidan ju äldre jag blir destomer känner jag också - äsch sån här är jag ju. Ta det eller låt bli, liksom. Frukt och grönt kan defintivt vara lika fint som blommor. Men frukt ÄR inte godis, hi,hi.

  Ha en fortsatt fin helg!
  Kram

  SvaraRadera
 17. Kul att tidningen kom, hoppas du visar det här på bloggen sen:-)

  Visst fick vi avbryta kuren, och ersätta med Tavegyl istället. Men idag har det faktiskt vänt och hon börjar återgå till sitt normala jag igen! Skönt, blir ju alltid lite orolig att det sätter sig på andningen också!

  Kram Emma

  SvaraRadera
 18. Vad roligt, grattis! Härliga bilder!

  kram

  SvaraRadera