måndag 25 januari 2010

Nu har de kommit!

Idag har jag och ungarna haft en underbar dag! Det har varit så lugnt och skönt, till och med trippen till ICA var hur rolig som helst. Vi har dessutom hunnit med att baka semmelbullar. Lilla B var snabb när ingen såg och snodde åt sig en och så skulle alla smaka. De var tydligen väääääldigt goda för alla barnen sa mmmmmmm mmmmm när de åt bullarna *hihi*.

Gissa vilka som tittade upp häromdagen...

Ett helt gäng inneboende har vi fått! Nu ska de små få den bästa tänkbara omvårdnaden så de klarar sig ute i stora vida världen. Ni kanske börjar undra vad det är för tidigt besök vi har fått här hemma... och då ska jag tala om för er att det är kronärtskockorna som äntligen har fått en plats i vår trädgård. I en av odlingslimporna jag gjorde i ordning i höstas ska de få bo. Om någon har någon erfarenhet av att odla dessa känsliga varelser så är jag tacksam för tips!

För alla som tycker om att odla grönsaker kan jag tipsa om den här boken. Den är skriven av Lena Israelsson. Jag ääääääälskar den och alla vackra bilder som finns i den. Ren inspiration! Man vill prova allt! Synd att sommaren är så kort och ryggen inte gjord av stål *hihi*. Man måste ju få plats någon stans med alla godsakerna...


En annan rolig sak som har hänt idag är att vår lokaltidning ville göra ett hemma hos reportage hos oss! Kan ni tänka er!!!! Jag blir så nervös bara jag tänker på det!!! Hur kul som helst. De ska komma någon gång i mars. Om någon annan varit med om detta och har lite tips så är jag väääldigt tacksam även för dessa ;0).

Stor kram till er alla!

6 kommentarer:

  1. Hej! Vilken mysig dag ni verkar haft. Kul med grönsakerna, den boken skall jag se om jag får tag på. Ha det fortsatt bra!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Vad sugen jag blev på bullar!!Och visst är dom dagarna som man tycker ica är roligt, även fast barnen är med, guld värda!!Hi hi

    Många kramar Veronica.

    SvaraRadera
  3. ÅÅÅÅhhh en egen köksträdgård ooo himmel så härligt:)

    Kram Gunilla i Singapore

    SvaraRadera
  4. ohh så ballt att odla egna kroärtskockor!
    mmm semmeltiden är här!
    må så gott, varmkram lotten

    SvaraRadera
  5. Oj vilken inspiration man fick direkt! Har redan planer på vår köksträdgård, tänkte använda pallkragar i år för att slippa ogräs. Den där boken såg verkligen intressant ut! Hoppas du får fina kronärtskockor, det är ju så gott!
    Du har också en Saint Paulia ser jag! Min nya favorit :)

    Kram!!

    SvaraRadera
  6. Semmelbullar och nysådd...lite vårtecken det och vad roligt med reportaget, hoppas du har en skön kväll, får se om man tar sig till jobbet i morgon..klass 1 varning är utfärdad, kRAM

    SvaraRadera