lördag 23 januari 2010

Hallen

Eftersom jag fick så snälla kommentarer om vårt kök fick jag blodad tand och tänkte nu visa upp vår hall.



Den här dynan sydde jag i fredags. Hade liiiite problem med hur jag skulle lösa att kunna tvätta dynan. Kom eftersom jag sydde, på att jag kunde göra knytband och ha ändarna på tyget lite omlott. Själva dynan är en gammal madrass till en extrasäng. Räcker till ett gäng stolsdynor oxå, vilket behövs eftersom min käre make kladdade ner en av de nyinköpta med röd lackfärg igår, hmmmmmm.



Det lilla bordet med marmorskiva har vi fått från min svärmor. Det var guldfärgat från början men jag tycker nog att det gör sig bättre i vitt. Spegeln har vi fått från min mamma och jag tyckte att de passar så bra ihop nu när båda blev vita.



Gubben har fått lådorna till hallen färdiga. Det ska bli så skönt att ha namn på lådorna så man vet vart varje barns vantar och mössor finns. Just nu är det kaos när man ska ut. Nu har N bara sisådär 20 lådor kvar att göra *hihi*.



En vacker väggklocka vi fått i bröllopspresent. Perfekt att ha i en hall där man ser den från båda håll...



Även här i hallen valde vi rutiga golv. Jag tycker att eftersom vårt hus är ganska litet (126kvm) så blir det för rörigt om vi skulle ha olika klinkergolv i kök och hall.

Hoppas att er helg såhär långt har varit lika underbar som min! Igår var jag på bio med min vän Maria och vi gick efteråt ut och tog en fika, och idag kom min bror förbi med sin familj och min mamma. Hur trevligt som helst!!!! Imorgon ska jag och N sätta oss och börja spåna på vår veranda vi ska försöka bygga i sommar. Nice!!!! En kaffe i handen och en massa tankar och ideér att stöta och blöta med sin kära.

Kram på er!

14 kommentarer:

  1. Hej!
    Tack för kommentaren i min blogg. Ett sånt jätte fint hem ni har. Så snyggt med rutigt golv i hallen, vi funderar själva på att lägga in eller måla rutor i grått och vitt, det var verkligen snyggt hos er. Nu ska jag fortsätta kika runt här.

    Kram Marie

    SvaraRadera
  2. Visst är det helt underbart mysigt att planera för att utveckla sitt hem. Det får, aldrig bli klart. Det ska alltid pågå! Det är det roligaste jag vet! Ha det gott, kram från Åsa.
    Ps. Så himla fint ni har! Ds.

    SvaraRadera
  3. Hej! Fint hus ni har. Fastnade för den fina bänken i hallen. Är på jakt efter något liknande. Är den hemsnickrad eller köpt? Ha det bra! Kram Lotta

    SvaraRadera
  4. Hej!!
    Tack för din kommentar hos mig!!
    Vilken fin hall ni har;o)
    Ha det gott!!
    Kram Kram Malin

    SvaraRadera
  5. Tack snälla du för info! Tittar in igen en annan dag. Kram

    SvaraRadera
  6. Vilken supermysig hall du har. Helt ljuvligt med fönstret ovanför dörren. Tapeten gillar jag med skarpt!

    Kram Lena

    SvaraRadera
  7. Jättefin hall, verkligen!! Mina killar är 4 år och 3,5 månad. Så den yngsta av dem klagar ännu inte så mycket då jag sliter med dom ut. *fniss*
    Kram Dessie

    SvaraRadera
  8. Wow vilken hall,kök och barnrum!!Och vad duktig du är på att sy, önskar att jag också var det...!

    Många kramar

    SvaraRadera
  9. Hej Anna!
    Du har en underbar blogg! Jag gillar vitt med inslag av blått..
    Bakgrunden till pärlisarna är en bricka som jag klätt med dekorpapper..

    Ha de´gott
    Kram Lily

    SvaraRadera
  10. Så mycket vackert - golvet blev jag så sugen på till vår hall och köket...

    Spegeln vr verkligen tjusig i vitt - har något liknande så där kanske penseln kommer fram.

    Kram Maud

    SvaraRadera
  11. Va fint ni har det! Älskar rutiga golv! Lycka till med er verandaplanering!

    Karolina

    SvaraRadera
  12. Hej! Vi har ett litet hus på 85 kvm och nu vill jag slå ut en vägg mellan kök och vardagsrum för att få ett större rum. Ibland måste man trolla fram ytan för att få en luftigare känsla. Er hall är underbar. Vår är en farstu som är iskall och speciellt märkbart efter denna vinter. Ha en bra vecka - Marie!

    SvaraRadera
  13. HEJ! ÅÅÅ så fint ni har i hemmet, hallen är ljuvlig med stationsklockan och alla fina detaljer. Underbart. Ja jag har haft en bra dag, inte är man bortskämd med dessa dagar hihi men idag fick jag faktiskt bara gå omkring och njuta. Tack snälla, vad kul att du gillar den. Gör grafik själv det är jätte kul. Ha det gott kram

    SvaraRadera
  14. ja nu såg jag din hall om tapeten. och vi har gjort samma med sko hyllen ser jag . (målat den vit)ha en bra dag kram Sussi.

    SvaraRadera