fredag 15 januari 2010

Burkar och lådor


Jag har snöat in en aning på det här med burkar och lådor. Kaffe och te burkarna var otroligt fula burkar man fick med när man handlade kaffe. Jag målade dem och textade med en vattenfast penna på. De blev i alla fall bra mycket snyggare än de var... De små burkarna med en blå ros på vet jag inte riktigt vad jag ska fylla med, men det brukar ju lösa sig ;0).

Ta hand om er!

4 kommentarer:

 1. Hej
  Vad kul att du hälsade på hos mej så jag hittade hit. Välkommen till bloggvärlden! Vilken husleverantör hade ni? Vi har faktiskt kollat på en sådan kakelungspanna som du beskrev men har ingen plats egentligen för en acc.tank. har ni en tank eller funkar det bra ändå? Det är ju alltid bra om man kan spara in en slant på värmekostnaden. Må så gott
  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Vilka fina burkar! Jag älskar verkligen gamla burkar och har egentligen för många! Helst vill jag ju använda dem och inte bara låta dem samla damm på någon hylla!

  Vad vackert du kan texta, det önskar jag att jag kunde! Brukar försöka ibland men de blir aldrig riktig som jag tänkt mig..

  Hoppas du får en riktigt härlig helg!

  SvaraRadera
 3. Hej Anna,
  Kul att du kikat in till mig!
  Nu har jag lagt till dig bland mina favoriter så att jag hittar till dig igen.
  Vad snyggt du textar och vilka tårtor du gör!! Verkar vara en riktig pysslare :-) Härligt.
  Kram, Ingela

  SvaraRadera
 4. Hallå igen!
  kakelugnspannan verkar vara en smart grej och vi har läst det som finns att läsa om dem. En fundering...vad gör man om det börjar läcka vatten ut i rummet. Där pannan står har man ju ett avlopp men det har man ju inte i vardagsrummet. Lite läskigt men är som sagt sugen att ta en panna istället för en kakelugn. Vi får se vad det blir, vi ska inte sätta in den än på ett tag, vi ska flytta in först. Vilken fin blogg du har, kollade lite mer nu när jag var här igen.
  Kram Marie

  SvaraRadera