fredag 6 juli 2012

Vilken växtkraft!

Tänk vad det växer i våra köksträdgårdar nu!

Juli...


Juni...


I år odlar jag några nya grönsaker som jag aldrig har provat på förr. Det är bland annat savoykål, blomkål, vitkål, spigarello, bladselleri och fänkål. Mycket kål blir det... ;) 

Anna

7 kommentarer:

 1. Åhh, det bara sprutar upp grönsaker här hemma med. Varje år minskar jag ner salladslandet men det känns mer som tvärtom.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Härligt vad det växer hos dig! Det var verkligen massor av kål....men åh så gott!

  Tänkte ge dig ett "Ta-bort-snigel-tips så här innan jag kryper till kojs. Kaffesump...funkar hos mig..och giftigt är det inte heller. Tänk bara på att hälla ut mer när det regnar, för sumpen vill gärna följa med ner i jorden. Funkar hos mig....

  Ha det gott!
  Kramelikram Veronica

  SvaraRadera
 3. Här var det riktigt roligt att se före och efter bilder, vilken skillnad! Kul att du får lön för mödan och har detta grönsaksintresse. Spigarello var något nytt för mig.
  Kramar Cia

  SvaraRadera
 4. Hej. Vad roligt att se dkillnaden. Kål innehållet ju massa c-vitaminer. Perfekt. att smälla i sig till vintern. Fortsatt lycka till.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. **Ser underbart, man blir helt lyrisk när man ser hur allt växer, det är gott med olika sorters kål, sj odlar jag bara blomkål i år =)Ha det bäst, kramen/Emma**

  SvaraRadera
 6. Älskar mina kålplantor, kan inte vara utan dom! Jag odlar kalibos (tror det stavas så), en lila spetskål, för första gången i år. riktigt läcker planta!
  kram Sabina

  SvaraRadera
 7. Hittade precis till din blogg - vilken fantastisk köksträdgård! Jag är galet sugen på växthus och ditt är otroligt vackert, bra jobbat! Odlingslimpa måste jag testa också. Tack för all inspiration!

  SvaraRadera