söndag 18 mars 2012

Gudomligt gott!

Jag bara måste tipsa er om något så oootroligt gott jag lagade för ett tag sedan. Bilderna har liksom bara legat och skräpat, men så vips... hittade jag dem när jag städade lite i datorn! :) 

Mördegsbottnar, lingonsylt, kolasås, grädde... Jag lovar, det blir gudomligt!


Trevlig söndag på er alla finingar!

I morgon ska jag iväg till biblioteket och söka information till mitt kommande projekt. Det var år och dagar sedan jag satt på biblioteket och det ska bli så kul! Härligt när hjärnan får något ordentligt att bita i igen! ;)

Anna

9 kommentarer:

 1. Hej Anna!
  Hoppas du har kryat på dig ordentligt från förkylningen. Detta ser jäääättegott ut!

  Men nu till mina frågor;

  Vågar jag sätta ut dill och persilja i mitt uterum nu? Det är ju inga minusgrader UTE på nätterna längre, och i uterummet går det aldrig under 5°C.

  Och fråga nummer 2 - var bor du egentligen? Om man skulle vilja göra studiebesök någon gång, menar jag....:-)

  SvaraRadera
 2. Det där lät väldigt gott, påminner om en lingon-/kolapaj som jag brukar göra. Det låter som du något riktigt spännande på gång, lycka till=)

  Ha en fin fin ny vecka!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 3. Mm.. lät jättegott!!

  Va glad jag är för din skull att det snurrar på och att du gör Det du vill.. Gläds med dej! :)
  Själv står jag o trampar på samma ställe o känner att självkänslan behöver en rejäll knuff, så att man vågar "göra" ngt annat.. Men tills dess njuter jag o inspireras av er bloggare som vågat..

  Stor kram Marie

  SvaraRadera
 4. Cissi: Om du är helt säker på att temperaturen inte kommer att understiga nollan så kan du med all säkerhet ställa ut dina små bebisar där redan nu. Men ta det lite försiktigt och vänj dem vid det kallare klimatet sakta... Någon timme per dag i början för att sedan flytta ut helt. Mejla mig gärna angående "studiebesök" ;) Kram/ Anna

  Marie: Kanske är det så att självkänslan inte kommer förrän man vågar satsa på det man verkligen vill göra? Hönan och ägget du vet. ;) Jag brukar tänka på vad det absolut värsta är som kan hända. Ofta är det inte så fruktansvärt som man kanske tror vid första anblicken. Vi bodde i några år i ett torp på 30kvm och det gick det med! Allt går så länge man känner att man verkligen lever! :) Hitta det du brinner för och prova! Man kan inte mer än misslyckas, och då är det inte värre än att man testar igen! Stooor kram/ Anna

  SvaraRadera
 5. Det låter fantastiskt! Ska testa vid nästa efterrättstillfälle!

  SvaraRadera
 6. Lingon och kolasmaker passar verkligen fantastiskt bra ihop! Nästa år ska jag plocka lite mer egna lingon för att ha på lut i frysen.

  SvaraRadera
 7. Åh, det ser väldigt gott och läskande ut!=)

  SvaraRadera