fredag 17 februari 2012

Nyttig, ekologisk och god?

Såg ni plus på svt igår? 

Det var så roligt att äntligen få bekräftat att allt det vi gör här hemma med maten är både ekonomiskt såväl som positivt för miljön. 

Det kan ju vara lite svårt att få vardagen att gå ihop för de flesta och då blir tyvärr ofta maten lidande. Men för er som bor i Västerås med omnejd finns ett knep att ta till! Vad sägs om en matkasse med i stort ekologiska, närproducerade produkter som levereras till dörren?

Bild lånad från hemkört.net
Titta in på Hemkört.net om du är intresserad av att läsa mer om företaget och det går även utmärkt att boka en provkasse för att se om konceptet är något som passar dig!

Anna

5 kommentarer:

 1. Önskar dig en trevlig helg.
  AC

  SvaraRadera
 2. Freja.....Peter ville att jag skulle skriva och hälsa speciellt från honom, vi vet ju, som många andra, hur det känns och när vi miste Tingeling så tog inte tårarna slut på ett bra tag och speciellt inte på Peter. Han känner så med er. Jaaaaa...
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Ja, jag såg med på Plus...ad äcklig måste kyclingen ha luktat...uh! Måste bara komma ihåg att det är skillnad på Bäst förre datum och Sista förbruknings dagen...Intressant med äggen, eller hur?
  Hälsningar,Karla.

  SvaraRadera
 4. Hej Anna,
  hoppas du mår lite bättre idag..

  Missade plus igår, man får kanske gå in på svt play..

  Ha nu en mysig helg
  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Jag såg oxå Plus men jag tyckte att de gjorde några stora missar, de sa t.ex inte att vitkålen skulle vara svensk odlad, det finns väldigt mycket import i affärerna...och jag tyckte nog inte att hon med "matkassen" på bänken framhöll de svenska odlarna speciellt bra???? Jag ser det kanske lite speciellt eftersom jag själv är lantbrukare och har odlat mycket grönsaker (konventionellt)
  Hoppas ni har det bra, har tänkt mycket på er.
  Kram Lotta

  SvaraRadera