torsdag 15 december 2011

Liten börjar bli stor!

Min lilla bebis är inte längre någon bebis! 

Han är ett litet barn! 


11 månader gammal och alltid glad! (Nästan i alla fall...) ;)


Alla syskon tar hand om Gunnis (Albin myntade det smeknamnet). Fast han går fram som en ångvält och kraschar legobyggen, river sönder teckningar och förstör i största allmänhet blir de aldrig arga på honom. De försöker avleda honom eller så ropar de på mig. Skönt att de är så pass stora att de förstår att han är liten...

Men liten är han inte så länge till! :)


Anna

12 kommentarer:

 1. Vilken underbar liten guldklimp! Visst är det häftigt när spädbarnet blir en egen liten individ. Jag kommer ihåg när jag och Håkan slutade säga bebis om Fabian och nu är han två år... Fort går det!
  Vackra bilder på ett vackert barn!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Så söt kille! Och vad snälla syskon han har. Vår lillkill är 10 år nu... Det är väldigt mysigt när han vill komma och mysa och sitta i knät:)).
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Vår lille Sixten kommer få vara bebis tills han tar studenten eller så...nä, skoja bara så klart...
  Men så länge han har blöja så är han min bebis....sen får vi se..hihihi
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Din son är lik dig. Till utseendet i alla fall. Bild nummer 2 är klockren : ))

  Angående din kommentar i min blogg. Skulle du se sambon här hemma så skulle du genast vilja att han var tomte i år. Han har bestämt sig för att inte raka sig förens ett projekt på jobbet är klart...Sen så lär jag nog ha ull till spinnrocken *s*
  Det lär bli en vitgråmelerad luva till honom.

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder på stora lillkillen och härligt att syskonen tar hänsyn till att han är liten..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 6. Sicken riktigt liten buse!! En mycket söt sådan måste jag säga. Minns att jag följe dig slaviskt inför hans ankomst, då jag räknade ner till vår lilla Hildings ankomst. Han blir 8 månader nu och är braaa mycket kaxigare än sitt egna förstånd räcker till. Med den här takten är han ikapp de stora (4,5 & 3 år) innan sommarn :)

  Må så gott, och ha fin 4:e advent!
  Kram Carolina

  SvaraRadera
 7. Och vart tog det nästan hela ett året vägen.....du milde, det är redan en riktig människa! Lille Gunnar!
  Och Freja - det är lite roligt det du skriver om henne för PRECIS EXAKT så är det med vår Leia. Hon var monsterhunden personifierad i början, om du minns, och sen blev hon jättebra, den bästa av doggarna vi haft. Men nu - allt är puts väck, hon äter på allt, hon också, lyder inte, skäller på allt och jag menar allt och hela tiden. Är det nån trotsålder, tro? Kan inte minnas att dom andra varit sådana. Rätt vad det är när man ligger och sover så dunsar något rakt på en, då vill hon leka och hoppar glatt upp i sängen och rakt på mig.....helt otroligt.
  Skönt höra att det inte bara är Leia som är sån.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Ohhh - två små risgrynständer, sageldroppe på hakan,gåvagn och blöjpaket på baken så man landar mjukt! Det känns som det var bara ett par år sedan vi hade det såhär... men det är ju jättelängesedan :-) Fina bilder på en fin liten kille.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 9. Vilka härliga bilder på er lille Gunnar. Jag har också varit inne och kollat på mattbutiken på nätet där du beställt. Den hade jag inte sett innan. Där tror jag att jag kommer att hitta något fint. Jag gillar mattor med klassiska mönster. Det var bra priser också, tyckte jag. Och eran lilla Freja. En sån fin hund. Bernen sennen är nog lite vildare är njuffar, men hon lugnar sig nog framöver :) Ha det bra. Hälsningar Ing-Mari

  SvaraRadera
 10. God morgon Anna !

  Så söt han är... vad mysigt med syskonen.
  När man har fler så lär dom så mycket av det.

  Vilken goding med än är han lite ett tag till.
  Våran babys. Noel är 18 månsader. det går så fort.
  Dessutom så kan han inte ens gå än ;)
  Mammas Babys !
  Ha en fin helg !

  Kramar Sirpa

  SvaraRadera
 11. Det syns vilken solstråle han är! Den sista bilden är ju bara helt underbar!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 12. Åh, vilken sötnos! :o) Min yngsta är 5½ nu så det var ett tag sen hon var i samma ålder som Gunnar men hon kommer alltid att vara min lilla tjej. Hm ,hon gillar det nu men undrar om hon gör det om 10 år? ;o)

  Kram

  SvaraRadera