tisdag 1 november 2011

I say no more!Joooo, det är klart att jag gör! ;) 

Väggen Niklas bygger är inte bara en vägg... nej det är en vägg med tre gamla slitna fönster och med plats för en inbyggd TV med luckor för så man kan välja när man ska se den eller inte... Ska bli såååå skönt att äntligen kunna gömma undan TV:n här hemma så den inte har en så central plats. Jag tycker verkligen om att se på TV på kvällarna när man inte orkar göra något annat, men man kan inte sticka under stol med att det är en riktigt ful pryl! Många män skakar nog på huvudet åt mig nu medan kvinnorna nickar igen kännande... ;) Jag har gått med på att ha en stoooor TV bara därför att Niklas har lovat att bygga in den, så nu är det upp till bevis! Det kanske kan vara något att jämka med när mannen vill köpa nytt? Han får välja storlek så länge han lovar att bygga in den... ;) Alla blir nöjda och glada! 

Fast jag kanske har fått allt om bakfoten? Kanske är det oftast kvinnan som vill ha en stor svart tv på väggen som kontrast mot allt det vita i inredningen? *fniss*

Anna


16 kommentarer:

 1. Vilken strålande idé! Det ser ut att bli hur fint som helst. Ni har underbar smak du och maken. Ska bli så roligt att se det färdiga resultatet. Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Håller med!!och alla dessa saker som är runt omkring boxer, biosystem och kablar. Min man skakade på huvudet när jag hade ställt en lavendel påse framför ena högtalaren:)Det ska bli spännande att se den nya väggen!!
  Din kökssoffa i förra inlägget är helt underbar!!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Åååå så du har lyckats övertala din man om att det är en bra ide att bygga in fultvn....min man tycker ju liksom att tvn är superdupersnygg så den får minnsan inte byggas in....
  Vi hade ett skåp från ikea förut som tvn stod i men det blev lite svajigt att ha en platt tv ståendes i det skåpet...sen var det ju himla viktigt att få in alla sladdar i väggarna också och där håller jag med honom man vill ju ha så lite sladdhärvor som möjligt...mmmmm får bearbeta honom igen tror jag..
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Kommer bli huur bra som helst!!!
  Och vilka förnster, blir sugen på att bygga nåt;-)

  Ha det gott, kram Emma

  (Kikar ofta in, men är dålig på att lämna spår, har liiite mindre tid nu när jag är igång och jobbar)

  SvaraRadera
 5. Här har du en som tycker om kontraster, den moderna svarta glansiga stilrena mot det gamla antika! Men vi hade tjock tv:n i ett skåp förut där den blev överhettad, dessutom såg den ut som lilliplutt mot takhöjden i salen och stal luftighet! Däremot skulle jag gärna rama in tv:n i guldram om det gick. Fjärrisarna har jag iallafall gömt. Har överlag slutat störa mig på detaljer i inredningen vilket känns otroligt befriande!

  SvaraRadera
 6. Kommer bli så fint och det ska bli så spännande att se hur det blir sen. Vi har öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum i ett. Ungefär som ni då kanske. Men det känns bra. Vi har ett allrum uppe som ungen/ungarna kan busa i sen så jag hoppas jag slipper uppleva det du gör nu för jag vill ha öppen planlösning joooooo :)

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 7. Vad fint ni kommer att få det med gamla fönster i innerväggen, jag skulle också vilja ha så men har ingen vägg som passar.

  Ska bli spännande att få se resultatet!

  SvaraRadera
 8. spännande! Blir kul om vi får se det färdiga resultatet sen....kramis semlan

  SvaraRadera
 9. Nu blir jag lite full i skratt här, likadana fönster och i en vägg..
  Tre stycken dessutom!
  Jag fick några över sedan mitt Shed bygge, de kan ju inte bara stå i garaget, eller hur!
  Ska bli så kul att se er variant med kakelugn och allt!

  kramen

  SvaraRadera
 10. Åh, det kommer att bli så snyggt! Jag håller med, tv:n är ingen snygg pryl. Vi byggde in tv:n i väggen i vårt sovrum. Fast vi har inga dörrar som går att dölja den med men den är liksom insjunken i väggen och man slipper alla fula sladdar.
  Det ska bli spännande att se ert projekt :)

  Jag önskar dig en fortsatt fin dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 11. Så smart! Det kommer att bli så fint! Hoppas att du bjuder på fler bilder under tidens gång?! =)
  Kram Elin

  SvaraRadera
 12. Om du vill får du gärna titta in på min lilla tävling hos mig.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 13. Ja teknikens under... skönt att slippa se den och det kommer bli såå bra! kram emelie och elin

  SvaraRadera
 14. Hi hi, tror det är många som nickar igenkännande när de läser ditt inlägg :)

  Vilken perfekt deal, stor tv mot schysst inbyggnad :)

  Ska bli kul att få se resultatet!

  Hoppas du haft en bra start på november

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 15. Åh. Jag vill jättegärna se resultatet. Min man ville bygga en slags hiss bakom ett skåp så att man kunde hissa upp TV:n när man skulle titta på den. Än så länge har vi kvar tjockTV:n så det har inte blivit av :-)

  SvaraRadera
 16. Å va skönt att få undan dum och fulburken! Önskar vi kunde göra det med, men det projektet får vänta! Det kommer bli gööör snyggt och väntar med spänning på resultatet!!

  Kram Petra

  SvaraRadera