tisdag 25 oktober 2011

Kakmonster...

Det är jag det!


På söndag fyller Matilda 6 år så jag börjar i tid med att baka. 

Tänk att min lilla tjej redan är så stor! På ett sätt känns det som om hon borde vara mycket äldre än så och sedan, på samma gång så känns det som om hon nyss kom. Är inte det konstigt? Det är ju lite som att livet går in i en ny fas när man får barn. Jag har faktiskt svårt att minnas hur det var innan. Vad gjorde jag av all tid?! Då hann jag inte med hälften av det jag hinner idag och ändå måste jag bevisligen ha haft mycket mer tid över... Mycket märkligt! :0)


Bondkakorna blev i alla fall väldigt goda, även om jag vet att Matilda mycket hellre skulle vilja ha Ballerina kex, maränger och glass än hemgjorda kakor, bullar och tårta. Otack är världens lön! ;0)


Anna

9 kommentarer:

 1. Hej!
  Det där känns igen...minns första året vi var med på älgjakt och fick kött...jag stod en hel dag och gjorde köttbullar (var väl lite ovan så det tog lite tid)
  När jag var klar och storebror skulle få ville han inte ha...han ville ha riktiga köttbullar....känn på den du...
  Kraaaam Anna

  SvaraRadera
 2. Tänk att våra barn nästan är lika gamla. Julian fyller i december. Allt har gått så oerhört fort och bara sedan starten i förskoleklass har månaderna sagt sviss och så mycket nytt han lärt sig...WOW!!! Här gäller det att hänga med. Det känns som att det kommer bli väldigt mycket nytt i år!!! Speciellt vad gäller ordförrådet. ;)
  Smaskens med hembakade kakor säger jag. MUMS! Och de ser alldeles perfekta ut, det hade inte mina gjort... ;)
  kram Emelie

  SvaraRadera
 3. Tänk att våra barn nästan är lika gamla. Julian fyller i december. Allt har gått så oerhört fort och bara sedan starten i förskoleklass har månaderna sagt sviss och så mycket nytt han lärt sig...WOW!!! Här gäller det att hänga med. Det känns som att det kommer bli väldigt mycket nytt i år!!! Speciellt vad gäller ordförrådet. ;)
  Smaskens med hembakade kakor säger jag. MUMS! Och de ser alldeles perfekta ut, det hade inte mina gjort... ;)
  kram Emelie

  SvaraRadera
 4. Å jag som inte ens hinner baka klart innan det är slut... och våra gömställen är alla förbrukade. Möjligtvis i bilen, och med bilnyckeln hängandes i band runt halsen :D.
  Jag hann också MASSOR när barnen var små, värre är det nu, men det är ju för att vi bor på landet med dåliga förbindelser förstås...
  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Det är ungefär som känslan när man anstränger sig för att hitta en passande present - och sen leker de hellre med kartongen!

  SvaraRadera
 6. Bondkakor (James Bond, no...) är goda, gjorda på smör så klart. Förresten kommer receptet på receptbloggen, har inte kollat ännu.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 7. Bondkakor som är så gott!! Tror nog att det är en liten födelsedagstjej som kommer vara nöjd över mammas hembakta kakor när dagen väl är här :)

  Jag har ju inga egna barn, men alla som har fått små guldklimpar beskriver det precis som du gör och det måste verkligen vara något alldelse underbart och speciellt att få egna barn och sen se dem växa upp. Njut av varje dag!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 8. Åh jag skulle kunna leva på kakor!! Men då skulle jag väl se ut där efter också! Höhö!
  Hoppas det blir en trevlig kalasdag! Kram!

  SvaraRadera
 9. de ser onekligen verkligen smarriga ut dina kakor...kramis semlan

  SvaraRadera