lördag 22 oktober 2011

Jag har funderat på en sak...

Jag fick några kartonger med gamla tyger från min svärmor. Jag har förbjudit henne att kasta tyger, så allt hon har ledsnat på kommer till mig! :0)


Det var ett gäng med turkos/gröna gardiner med ett liiiite galet mönster med i lådan. Dessa rev jag till remsor och så vips bidde det en virkad matta! 


Jag kör inte efter något speciellt mönster utan virkar lite hur som helst men den verkar bli relativt rund och jämn, men fråga mig inte hur man gör för jag har iiiingen aning!

Jovisst... jag har funderat på en sak *haha* 

Näe, jag skojar bara! 

Min näsa är fortfarande lite röd efter förra gången så nu ska jag ta det lite lugnt med kontroversiella idéer ett tag! :0) Meeeen, det är spännande att läsa vad ni tycker, kära läsare och att se vad det är i det jag skriver som fastnar. Det är inte alltid poängen går fram men jag försöker bli bättre på att vara tydlig i mina texter. 

Tack för att ni reagerar och diskuterar! 
Vad vore värre än total tystnad?
Trevlig lördagskväll!

Anna


6 kommentarer:

 1. Nej sluta inte!!! Finns inget bättre än att läsa bloggar med åsikter och intressanta inlägg som skapar konversation!
  Skönt att inte behöva vara ensam ;)

  Kram på dig fialott*

  SvaraRadera
 2. Men...att virka en matta är precis vad jag gått och tänkt på ett tag.
  Får leta fram min låda med trasnystan, det ska finnas en kvar sedan jag gick vävkurs för många år sedan :)

  SvaraRadera
 3. Det är bra precis som det är. Man ska vara sig själv och då blir det nog allra bäst.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Jag håller med Anna, det blir bäst när man är sig själv och det är du! Fortsätt precis så!

  Mattan är ju jättefin, jag önskar att jag hade en tiondel av dina kreativa idéer och förmågor.

  Quilten är så skön, har legat under den varje kväll i soffan sen jag fick den. Jag vill gärna ta lite finare bilder på den, men det ser ut som ett bombnedslag här med alla flyttkartonger och extra möbler i vardagsrummet så det gör den inte riktigt rättvisa tycker jag. Det får bli till jul! :)

  Igår när vi planterade träd och jag just hade fyllt hela planteringshålet med vatten kom Tage rusande och verkligen kastade sig ner i hålet. Snacka om geggamoja, kan man säga. Tror tom han blev lite chockad över effekten själv. Kunde varit Bo? Ja, antagligen! ;)

  Kram & ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 5. hej, det är intressant med lite röda näsor då och då...man kan inte formulera sig tydligt nog- för alla tolkar på sitt eget sätt ändå...mattan du virkade ser jättefin ut...kramis semlan

  SvaraRadera
 6. Gillar att du tar upp ämnen och även fall det ibland är svårt att få fram det man verkligen tycker och tänker i en text och att det lätt missuppfattas så är det underbart att du vågar göra det;)

  Underbar matta... visst är det roligt att virka mattor och det roligaste är när man inte behöver göra det efter något mönster utan bara kan virka runt runt runt;)

  HOppas du haft en skön helg
  Annie

  SvaraRadera