lördag 3 september 2011

Jag ser ett hav framför mig...

Jippiiii! Min trädgårdsinspiration är tillbaka!

Jag har ingen aning om hur det har gått till, men igår höll jag på att gräva, fixa och plantera tills det blev mörkt... och det var såååå roligt! :0)Jag har bakat rätt mycket under veckan som gick... Skönt att göra något annat när man känner att man har kört fast och energin bara inte finns där.Kanske behövde jag en paus för att hinna acceptera att sommaren faktiskt är förbi och framför allt, att det är helt ok! Det ska bli skönt med höst och vinter när man helt plötsligt får tid att sitta inne framför brasan med en god bok och en kopp te i högsta hugg...Nu vill jag få ordning och reda i min trädgård och så ska jag sätta massor med tulpanlökar så jag har något att se fram emot i vår. När det kommer till vårblommor kör jag på kvantitet i stället för kvalité i min trädgård. Skulle jag köpa några exklusiva tulpaner skulle de försvinna i vår stora vildvuxna trädgård så jag kör på massor med färgglada vanliga Darwin hybrider i stället... Jag ser ett haaav av tulpaner framför mig. *haha* Får se om det blir samma kaos som när jag såg ett hav av dahlior framför mig i våras... ;0)

Hoppas du får en härlig lördag fylld med det du tycker allra bäst om att göra!

Anna

8 kommentarer:

 1. Så härligt att den kom tillbaka...jag har också svårt att hitta den när det kommer till denna tid på året...undviker nästan att gå ut i trädgården för det gör mig så deppig att säsongen är över ;)) Ska dock försöka mig på det idag ;))
  Ha en bra dag
  kram susanne

  SvaraRadera
 2. Härligt, där var den ju, trädgårdslusten. Den bara vilade sig en stund!

  Alltså, jag bara älskar dina bilder!!! Färg, form & motiv i inspirerande och kul samklang.

  Idag blir det en trädgårdsdag, tjoho! Ska måla staket i en trädgård full av byggnadsställningar... med Tage!
  Önska mig lycka till! ;)

  Kram Hanna

  SvaraRadera
 3. Ja, nu är det mysigt att gå och dona i trädgården och rensa upp inför en ny växtsäsong. Tulpanlökar inhandlas i mängder varje höst, det är så roligt när de kommer upp och sätter man dem på lite olika djup blommar inte alla samtidigt.
  Ha en fin helg!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Ja, ett hav av tulpaner är inte dumt!
  Jag ska på 10 års kalas, tvillingar, en pojke och flicka, det skall bli roligt.
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Så gott och vackert det ser ut.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 6. Grattis till trädgårdslusten! Härligt att den kom tillbaka. Jag längtar tills imorgonkväll när jag kan fortsätta mitt grävande. Jag ser också ett tulpanhav framför. Ska bli spännande att se i vår om vi lyckas med våra visioner
  Ha det bäst!
  Hélena

  SvaraRadera
 7. Så bra att den hittade hem igenb... inspirationen menade jag. Så är det ju - ibland är det mer och ibland mindre av den varan... Tulpanhavsdröm du på!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 8. Kan bara säga detsamma. Man kommer liksom in i andra andningen.Ledig måndag stundar och jag har massor av planer på vad jag ska göra i trädgården i morgon. Så fint du har det. Måste kika vidare här.
  Hälsningar Carina

  SvaraRadera