torsdag 8 september 2011

Äppellådan...

Äppellådan jag snickrade ihop förra hösten fungerar riktigt bra även om den är tung som bly på grund av att virket är på tok för överdimensionerat. Det är så enkelt att snickra ihop egna lådor av virket som ligger där i skräphörnan bakom huset att det förvånar mig att inte fler gör det! När jag tänker på det känner jag att jag nog borde snickra lite i morgon... Kanske en stege så man når äpplena högst upp? Är den i trä kan den ju till och med stå framme vilket man inte gärna låter en ny göra.


Näe, jag ska nog tusan i mig snickra lite i morgon. Det enda som gör att jag brukar ledsna innan jag ens har hunnit börja är att jag och min man inte (hrm) har samma sätt att organisera verktygen på. Det innebär att jag får springa omkring och leta i en halvtimme innan jag ens kan börja... ;0) Jag misstänker att han gör det samma när jag har varit framme och rotat i hans gömmor...


Näe, i morgon blir det lite snickrande och sedan äppelplockning... Skönt att ha en plan för dagen för en gångs skull!


Min lilla Albin... Gungorna hänger i äppelträdet och barnen burkar gunga året runt... När snön ligger djup skottar de bort lite så det går att gunga i alla fall. Tänk att en planka och några snören slår vilken plastrutschkana som helst!

Anna

4 kommentarer:

 1. Det där med att leta verktyg känner jag igen, jag blir nästintill galen när jag inte hittar det jag behöver....kan få mig att skjuta upp mina projekt ibland.....hoppas du hittar dina!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Åh det där med att snickra... När du skriver om det verkar det ju så enkelt... men är det verkligen de? Ja ja jag får helt enkelt testa, en massa brädor ligger i boden och skräpar, verktygen kan jag nog hitta och en låda för alla våra äpplen hade vi behövt. Ja nu har du även gett mig en plan för morgondagen:)

  Önskar dig en skön kväll
  Annie

  SvaraRadera
 3. Är lådan för tung kan du låta den stå framme som prydnad bara. Den var ju så fin!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Snygg låda du snickrat =) Jag fick en äppellåda av sambon för ett par veckor sedan, som använts i Kivik som just äppellåda, tycker den är rätt tung den med.. Men snygg =)

  Du får visa hur det snickrade blev i morgon..

  Kram Mia

  SvaraRadera