tisdag 23 augusti 2011

Nu ska jag svära i kyrkan...

Förlåt mig alla garden lovers och alla andra som ser på Claus Dalby på tv...


Jag har inte sett programmet tidigare men råkade av en händelse fastna eftersom de visades så otroligt vackra växthus. I slutet på programmet står självaste Claus och fixar ihop ett blomsterarrangemang som inte är av denna värld. Stort som ett hus och vackert som tusan blev det och så avslutar mannen med att säga att det är ett "arrangemang för ditt coffee table"!

Va?

Huuuur stort bord tror han man har i sitt vardagsrum egentligen? Bara jag tänker på det blir jag full i skratt... :0) Skulle jag göra sådana arrangemang med blommorna ifrån min trädgård skulle det snart vara slut på blomsterfägring. Hmmm, man kanske skulle köpa några tunnland mark så man kunde hålla sig med blomsterarrangemang värda namnet under somrarna...

Näääää!Nå väl, jag blev en aning inspirerad hur som helst så jag gjorde ett arrangemang som passar på mitt "coffee table"... Modell mindre med lite rönnbär som utfyllnad årstiden till ära.

Anna


8 kommentarer:

 1. Ditt coffee table känns mer som mitt! Som vanligt, väldigt vackra bilder!
  Ha en härlig dag!
  Hélena

  SvaraRadera
 2. Det programmet har jag missat men det ger visst fin inspiration när man ser ditt fina arrangemang.
  Kram Liselott

  SvaraRadera
 3. En jättefin bukett som platsar i verkligheten......verkligen jättefin!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag såg programmet och reagerade också!!! Men han har ju verkligen en stor trädgård och ett stort bord! Inte så kul att sitta mitt över varandra med en sån gigantisk bukett! I går plockade jag in 10 st ringblommor till mitt köksbord! Lagom är bäst!!!/Christina

  SvaraRadera
 5. Jag har sett hela serien "Växthusdrömmar" och njutit av underbara växthus i olika storlekar. Claus Dalby har enorma blomsterodlingar, men som jag uppfattade det kallade han det coffee table-uppsättning med glimten i ögat. Så jag tror inte att han menade att man ska ha den på kaffebordet, för då ser man ju inte varandra... Det var den största buketten i hela serien, mera som en "grande finale".

  Synd att du missat de tidigare avsnitten, men du har ju redan ett fantastiskt växthus och har uppfyllt dina drömmar på den fronten... ;-)

  Sensommarhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 6. Hej Anna.
  Jag föredrar ditt cooffee table :)
  Vilket fin arrangemang du har gjort. Visst är det underbar med de vackra rönnbären :))
  Ha en underbar dag.
  Stor kram Jessica

  SvaraRadera
 7. Tänkte också på det. Hahaha!! Om du inte såg alla lökar han köper så missade du ngt!!
  /Anna

  SvaraRadera
 8. Skulle jag plocka blommorna till det arret du har gjort i min trädgård så hade det inte ens funkat, vi har inga blommor i vår trädgård nämligen =) Så hans stora bord hade jag inte kunnat fylla då..

  Fina bilder på ett gulligt arr..

  Kram Mia

  SvaraRadera