tisdag 2 augusti 2011

Ibland undrar man...

Vårt tomt är på 2100kvm. Vi använder oss av ca 100kvm just nu! Hela dagarna spenderar vi under den stora eken...

Idag har barnen badat i pool, suttit och målat med vattenfärger på träbitar som blir över när Niklas snickrar, ätit och slappat. Allt på den lilla ytan!

Otacksamma ungar! :0)

Här har vi gjort i ordning värsta lekstugan och trädgården och så sitter de bara på en liten gräsplätt i skuggan hela långa dagen.

Nå väl, rätt mysigt har vi det i alla fall där under eken...


Hallonhäcken är äntligen i jorden...

Jag köpte på mig 7 olika sorters hallon för att se vilka som passar att odla mer av sedan. Det är lite kul att kunna variera sig så förutom hallon kom jag hem med svarthallon och björnbärshallon (Tayberry). Bilden visar svarthallonen men när jag skulle sätta ner plantan i jorden såg jag att de bara är härdiga i växtzon 1 så vi får se hur de klarar sig här. Jag bor nämligen i växtzon 2... Jag funderar lite på om jag inte ska ta och lägga ner de långa rankorna på backen och täcka över dem med halm för att öka chanserna... Någon som har erfarenhet av det?


Snygga och goda bär är det hur som helst!

Anna

4 kommentarer:

 1. Låter som om ni har jätte mysigt under eken.
  Kram
  hanna

  SvaraRadera
 2. Här tillbringas all ledig tid i skuggan med, orkar inte med den varma solen. För att samla energi och kraft till arbetet behövs det.

  Jag har en björnbärsbuske som ska ner i jorden snarast. Har fått massor med bär som snart ska bli klar ändå. Spännande att prova sig fram

  Kram Teres

  SvaraRadera
 3. Det låter mysigt!

  Vad gott med hallon och andra bär. Får hoppas att de överlever.

  Kram Daniela

  SvaraRadera
 4. Underbart med egna hallonbuskar! ...låter mer attraktivt än att köpa en liten plastlåda med hallon på matvaruaffären, som man får göra här ;)

  Kram från Australien♥

  SvaraRadera