lördag 11 juni 2011

Middag under eken...

Vilken underbar kväll vi har haft i trädgården... Alla börjar så smått friskna till här även om det hostas och snoras en hel del fortfarande. Skönt bara att slippa ha schema över när man har gett febernedsättande. Det blir rena rama sjukstugan när alla insjuknar på samma gång och det gäller att ha koll på alla barn, dygnet runt.


Mina små troll sitter och filosoferar över något efter maten...Vår nya favoritplats är under den stora gamla eken vi sparade när vi byggde vårt nya hus. Det är skugga där mitt på dagen när det är som varmast och kvällssol när vi äter middag. Optimalt läge med andra ord... ;0)

Den här söta lilla fontänen fick jag av min svärmor i 30-års present förra året. Det låter så härligt när man hör vatten som rör sig och lille Gunnar sover som en stock i skuggan under trädet.


Det gör ju inte direkt ont i ögonen när man tittar ut över köksträdgården när man sitter och äter heller! *haha*Just nu jobbar vi på vår altan som med tiden ska bli inglasad och med en vedeldad badtunna inbyggd i utkanten på trallen. Det går i sakta mak på grund av alla sjukdomar men till semestern hoppas jag på att själva golvet ska vara klart. Kommer att bli så härligt att bara kunna kliva ut från köket rakt ut i trädgården!

Anna

4 kommentarer:

 1. God kväll!

  Härliga bilder du visar.
  Syskon kärlek,härligt att ha varandra.

  Ni har så fint i ert trädgård.
  Trist med alla sjukdomar.Hoppas att ni kan få bli friska!

  Ha en fortsätt bra helg och många mysiga stunder i trädgården.

  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 2. När sommaren kommer märker man verkligen hur viktigt det är med skugga! Och jag kan förstå att gunnar sover bra i skuggan bredvid ljudet av porlande vatten!

  Vad spännande med din parterre! Ska bli spännande att se fortsättningen på det!
  Skönt att ni börjar bli friska! Ha en fortsatt skön helg!
  Ullis

  SvaraRadera
 3. Ni ser ut att ha det så härligt och barnen ser pigga och glada ut. Kul med den nya terassen i vardande.
  Agneta kram

  SvaraRadera