fredag 6 maj 2011

Jag läääängtar!

Det gör nästan fysiskt ont när jag tittar på bilderna i mitt bildarkiv från förra sommaren. Så mycket längtar jag efter att få se allt växa och frodas i min trädgård!
Jag tycker att skiftet juni- juli är den allra bästa trädgårdstiden. Man har fortfarande en chans att hålla efter ogräset och trädgården har ännu inte torkat ut som det brukar göra i juli-augusti. De första primörerna kan skördas i köksträdgården och rosorna börjar blomma (såvida man lyckas hålla rådjuren borta dvs...) ;0)


I morgon har jag som plan att tillbringa större delen av tiden ute i trädgården. Vi besökte goda vänner ikväll och eftersom de skulle göra om en rabatt fick jag med mig några bolltujor och lite perenner hem. Såååå kul! Nu ska jag börja fixa i ordning vår entré som ligger åt norr. Måste bara klura ut vad jag kan ha för växter i rabatterna jag planerar att göra där... Humle, ormöga, bolltuja, vårkrage, akleja, ormbunkar, hosta och kanske några sippor? Mmmm, tål att tänkas på under natten... ;0)Suck, hoppas värmen kommer tillbaka för gott den här gången...

Anna

2 kommentarer:

 1. Daggkåpa kanske:-)
  Planterade bla det i min kalla, skuggiga hörna förra sommaren, och den har växt massor redan iår, verkar trivas som fisken!
  Skulle gärna ha några fler, och blanda med något skirare, tror du jag kan dela den jag har och på så sätt få fler?

  Det är min första rabatt jag anlägger, är totalt okunning!

  Kram Emma

  SvaraRadera
 2. Visst längtar man. Och jag hoppas verkligen det blir varmt i helgen för jag vill ner med fingrarna i jorden.

  Följer dig nu via Bloglovin.

  Önskar dig en underbar helg!

  SvaraRadera