fredag 29 april 2011

Ont det gör såååå ont!

I min rygg det vill säga...

Idag har jag flyttat huuur många tegelstenar som helst och dessutom blandat bruk för att kunna mura upp min kallbänk. Det vore ju konstigt om man inte fick lite ont på kuppen, eller hur! ;0)Jag har blandat upp det gamla handslagna teglet med nyare fabrikstillverkat för att få det att räcka längre.

Det känns som om det kommer att bli bra det här, men nu börjar tankarna vandra iväg angående vad jag kan göra med resten av alla tegelstenar.


Man kanske skulle mura upp en riktig gammaldags tegelmur någon stans... eller varför inte pelare till de två järngrindarna som jag har liggande i skräphörnan... eller varför inte en kompost. Nej, nu vet jag! Jag lägger ut stenar som ett golv i växthuset... eller...

Tja ni märker... jag har liiite svårt att bestämma mig. Förslag mottages tacksamt!Det är något visst med gammalt tegel, eller hur!

Anna

10 kommentarer:

 1. Sååå vackert!! Vill också!!! Det gamla teglet mot det vita var helt underbart =)

  Önskar dig en riktigt
  T*R*E*V*L*I*G H*E*L*G

  Kramar erika

  SvaraRadera
 2. Ha en jätte trevlig helg!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Du är lycklig du som har så mycket fint tegel!

  Att lägga som golv är supersnyggt men jag skulle nog mura upp ett hörn i trädgården där det går att sitta eller ställa/ plantera växter för att skapa ett rum :).

  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 4. Åh... snyggt... gammalt tegel... dubbelsuck! Röstar för golv i växthus och en mur där rosorna kan gotta sig :) Underbart vackert växthus du har och det kommer bli kanonfint med murade kallbänkar, där kan du ju ha sallad och andra trevligheter :)
  ha en skön helg :)

  SvaraRadera
 5. Jättefint med det gamla teglet!
  Ha en skön Valborg!
  Märta

  SvaraRadera
 6. Som du jobbat idag! Det blir verkligen fint! Varför inte mura upp en bänk att plantera krypande timjan på? Typ medeltida bänkar som du säkert sett på bilder...

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 7. Ja det är verkligen ngt visst med gamalt tegel..

  Var rädd om din rygg..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 8. Du är så duktig. Håller man på med trädgårdsarbete får m,an värk i hela kroppen.
  Jag har något till dig på min sida om du vill ta emot den.
  Kram!

  SvaraRadera
 9. Hej! Undrade lite om dina odlingar i pallkragar, vi har en gräsmatta vi vill göra ett land av, måste man täcka den ytan med presenning, eller räcker det med att täcka med tidningar? Håller det de där gräsmattemaskarna borta om man vill odla potatis tex?

  Tar gärna emot alla tips du har!

  MVH David

  SvaraRadera