onsdag 23 mars 2011

Hallelulja! Det fungerar!

Igår kväll var den allra första kvällen jag tillbringade ute i min trädgård för i år, och som jag njööööt! Fåglarna kvittrade, luften var ren och solen gick sakta ner över trädtopparna. Ren och skär lycka med andra ord!Tack sötaste, finaste Charlotta! Du inspirerade mig att prova på att göra varmbänkar i växthuset, och se vad som försynt tittar upp! :0)Min man var väldigt oförstående när jag överlycklig kom inspringande med ett fånigt leende på läpparna och berättade att -det fungerade!

Man kanske måste vara trädgårdsnörd för att förstå tjusningen i några små ussliga groddar av något man lika gärna kan köpa på ICA...Glöm dyra kläder, fina middagar eller smycken. Ge mig en bänk fylld med hästskit och lite jord så har du mig fast...Anna

11 kommentarer:

 1. Vilken lycka!!!! Förstår dig helt klart!!!

  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 2. HÄRLIGT ocj vad kul att det fungerar:)
  ha en skön skön dag
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 3. Grattis! Har dom redan tittat up! Åhh va kul. Jag har inte ens fått på taket på växthuset än. Men vi har bestämt at det ska få duga den här sommaren oxå. Jag vill komma igång nuuuuu...
  Ha en fin dag! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 4. Vad härligt! Och jag håller med angående hästskiten och jord :)

  SvaraRadera
 5. Hihihi... jag känner igen mig! Vilken lycka!! :)
  Massa kramar!

  SvaraRadera
 6. Härligt Anna!
  Ha en fin dag.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Jag får gratulera! Det är detta som är meningen med livet! Att se små frön gro, egna barn som föds...måste bara prova detta nästa år, inne i växthuset är enda stället det går hålla till för snön...erat är perfekt för varmbänk med den höga sockeln!
  Själv är jag inte heller mycket för fina middagar eller dyra Thailandsresor...att vara hemma och pyssla med sitt är gott!
  Eija

  SvaraRadera
 8. Oh härlig sprittande lycka när saker börjar gro!

  SvaraRadera
 9. Ett vårtecken om ngt :-) Härligt när det sticker upp ur jorden..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 10. Men så härligt! Ordentliga vårkänslor får man när det spirar sådär :-).

  Ha det bra idag!

  SvaraRadera