söndag 27 mars 2011

Bloggtips!

Jag är såååå imponerad av dessa tjejer!

Bilderna på en blogg är en stor del av den initiala dragningskraften. För mig är det bilderna som gör att jag får upp ögonen för en blogg, men om sedan texten inte inspirerar mig faller den snart i glömska...

Den första bloggen har jag faktiskt hittat till i veckan. Jag surfade runt på nätet och letade inspiration till mina matbilder och gång på gång klickade jag på bilder som var tagna av Charlotta som skriver bloggen Matrepubliken. Jag tycker att det är rätt svårt att variera bilder på till exempel bröd.

Jag menar... på hur många sätt kan man fota en limpa egentligen... ;0)

Charlotta kan! Underbara bilder, inspirerande text och recept, kan man önska sig mer av en blogg?
Stina har en trädgård... Den är fantastiskt! :0) För att inte tala om bilderna hon tar på sin vackra trädgård och visar oss på sin blogg som heter Sommar året runt. I say no more...


Till sist tänkte jag tipsa er om en smyckedesigner som heter Malin. Hon har en blogg där hon visar upp sina vackra smycken. Titta in på hennes sida som heter Midnatt design.

Någon av de här hade gärna fått flytta hem till mig! ;0)
Trevlig läsning!

Anna

4 kommentarer:

 1. God morgon Anna !

  Hoppas att ni mår bra.
  Fina blogg. Nu har jag röstat påä dig :)
  Ha en fin söndag!

  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 2. Gulliga du ;)
  Nu ska vi ha barnkalas för 16 barn här hemma. Ha en skön söndag!
  kram
  Malin

  SvaraRadera
 3. Precis så är det för mig också, bilderna ger första intrycket. Och att fota mat/bröd är svårt tycker jag. Mottager gärna inspiration, ska kolla in Charlotta på en gång!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Tusen tack för dina snälla ord om min blogg! Vad kul att du blivit nominerad till Isabellas bästa trädgårdsblogg! LYCKA TILL!

  Kramar,
  Stina

  SvaraRadera