söndag 16 januari 2011

Vart ska jag börja...

Tack så otroligt mycket för alla gratulationer vi har fått med anledning av lilla Gunnars ankomst till världen!Nu har vi varit hemma i några dagar och hunnit landa lite i det som hänt.

Som jag har väntat och längtat efter att få träffa det lilla pyret jag har burit på! Förlossningen var inte helt okomplicerad men både jag och lilla Gunnar mår bra nu. Jag är så tacksam för den otroliga personal vi har träffat på som har tagit hand om oss under de här dagarna! Det finns inte ord som räcker till!Det mest otroliga med att få barn är att man aldrig kan förbereda sig på den kärlek man drabbas av varje gång. :0) Hela familjen myser! Alla syskonen vill ta hand om "lilla Gunnar" och hjälpa till med att byta blöjor, klä på, bada och bara sitta och hålla i honom.

Han är redan en älskad lillebror!

Anna

16 kommentarer:

 1. Jisses så söta barn !!!
  Ett stort Grattis och många kramar till hela familjen !
  Ha en fin dag ! Helen :0)

  SvaraRadera
 2. GRATTIS!!!
  Var rädd om er!
  Ha det så gott!!!!
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 3. GRATTIS!
  Visst är det härligt, jag har 6 barn mellan 13-39 och 5 barnbarn och jag älskar dem alla. Kärleken räcker till för alla.
  Önskar dig en bra dag.
  Yvonne

  SvaraRadera
 4. Underbart Anna!
  Ta hand om varandra.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Underbart med barn!Var rädda om er.Ha en fin måndag.Varm kram Rita ♥

  SvaraRadera
 6. Så skönt att allt gick bra och att ni båda och alla i hela familjen mår bra och jag kan tänka mig att lille Gunnar blir älskad väldigt mycket.
  Njut och ha det lugnt och skönt!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 7. Åh, jag kan riktigt känna den där fantastiska och smått overkliga känslan som blir när väntan är över, lättnaden av att allt gått bra infinner sig och spänningen när familjen utökas med en ny liten person (eller kanske 2)!
  Massa kramar till dig, mys och njut så mycket du kan!
  Kram Emma

  SvaraRadera
 8. Nyt disse vidunderlige dagene da man blir kjent!
  Hilde

  SvaraRadera
 9. Sitter och blir alldeles tårögd. Gratis till er fine lille Gunnar! Jag vet allt om denna gränslösa kärleken och har blivit lika förundrad varje gång över hur man räcker till!
  Mys för allt vad tygen håller!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 10. Grattis Anna
  En sån go liten Gunnar, vilken härlig bild ihop med storebror.
  Var rädd om dig och stor grattiskram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 11. Åh mysiga storebror som ska sköta! Jo inte tror jag att Gunnar kommer att vara utan kärlek inte. Och du har helt rätt, det är fantastiskt var kärleken slår till direkt varje gång!
  Mys och rå om varandra riktigt ordentligt nu hela familjen.

  Kram Dessie

  SvaraRadera
 12. Stort grattis till Er!!!
  Sååå fin han är den lille, ta hand om varandra och njut, det går så fort. Men så kul att se framstegen på de små knyttena =)

  Kramar Malin

  SvaraRadera
 13. Idag "spammar" jag dig verkligen med kommentarer Anna, men det är ju så rörande att käa och se om detta livets små mirakler, och den dramatik som anas i varje födsel är "breathtaking"...
  Varmkram H.

  SvaraRadera
 14. Jag vet inte varför...men jag gråter av detta inlägg.
  Så vackert.

  Men jag tror oxå att det finns något bakom,jag tror att våra barn 5 å 7 i år,skulle bli så fantastiskt stolta storasystrar...men jag känner mig klar med våra 2 fina barn....det får mig att bli ledsen ibland.

  Kram till dig.
  Linda

  SvaraRadera
 15. Åh, vilken fin bild med storebror! Blir alldeles tårögd...

  Ha´det så bra!

  /Mia

  SvaraRadera