söndag 19 september 2010

Bloggtips!

Var ska man börja när man vill beskriva dagens bloggar?

Inspiration, förebilder, glädjespridare är några ord som kommer till mig när jag sitter och funderar...

Att titta in på AnnaMalins blogg Helt enkelt är som att läsa en inredningstidning av allra bästa slag. Man förstår plötsligt att man inte kan göra fel om man följer sin egen övertygelse om vad som är snyggt.



I bloggen Lottens vita och gröna får man sig också en dos av daglig inspiration när man tittar in. Hennes blogg är mer inriktad på trädgård -Och vilken trädgård sedan! Känns som en omöjlighet att lyckas skapa ens något liknande på sin egen täppa men vad gör det... Man kan ju alltid titta in hos Lotten och njuta av hennes underbara kompositioner och bilder.



Mia med bloggen kinoko delar också med sig av en helt egen stil. Hon har ett eget klädmärke där hon säljer underbara kläder såväl för barn som för vuxna. Jag kan inte sticka under stol med att Mia är den som inspirerat mig att börja snickra... Hon fixar och donar hemma och det verkar inte sitta fast någon stans. Hur svårt kan det vara är hennes ledord!



Näe, nu ska jag njuta av en kopp kaffe och fundera över vesäntligheter i mitt eget hem... Hur ska jag gå till väga när jag ska putsa vår vägg? Ska vi behålla de pardörrar vi redan har eller ska vi byta ut dem mot de Niklas kom hem med från jobbet i fredags... Vad ska jag göra av våra hissgardiner i vardagsrummet osv... I lands problem, jag vet!

5 kommentarer:

  1. 3 favoritbloggar:-)
    Fundera du, det brukar jag göra för det mesta, men idag ska allt bli lite gjort här oxå!
    Kram Emma

    SvaraRadera
  2. Åh va roligt. Jag söker dörrar och begagnade fönster med ljus och lykta nu inför mitt växthus projekt! Det känns så spännande att äntligen ha bestämt sig för hur jag vill ha det. =) Jag skulle också ha polat ihop mig med symaskinen ett tag i dag.

    Ha en skön Söndag.

    Kram Dessie

    SvaraRadera
  3. Bra, nu ska jag kika in hos de bloggar du tipsar om!
    Ha en skön söndag och hoppas att du kommer fram till någon lösning på dina funderingar :)
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  4. hej!

    så fint du har skrivit.
    jag blev faktiskt lite rörd...

    kram på dig!

    SvaraRadera