tisdag 17 augusti 2010

Stunderna man lever för som mamma...

Ibland glimmar de till.

Det där stunderna när man är så tacksam för att man har sina barn. Tänka att det inte behövs mer än att de leker fint ihop en timme helt utan konflikter, tar varandra i handen när man är ute på promenad eller tar hand om ett ledset syskon...

Nu finns det en ny modell på mobilfodral i butiken. Det är sytt i bomullstyg och kostar därför 149kr st. Går även att få i enfärgat om man så önskar. Titta in här för mer info.Igår bakade vi bröd för första gången på ett halvår. När vi hade satt igång förstod jag plötsligt varför det var ett halvår sedan sist ;0). Det var mjöl överallt och herre min skapare som köket såg ut! Nå väl, gott bröd blev det och nu kan vi med gott samvete vänta ett halvår till...Jag har fått en award från Mia med bloggen kinoko. Titta in där så får ni läsa om sju märkliga saker som Mia har för sig. ;0)

Jag har redan blivit tilldelad den en gång förut så därför väljer jag att låta den gå ut i etern...

Kram

Anna

9 kommentarer:

 1. Så härliga små... livet är gott!

  kram vännen!
  Emelie

  SvaraRadera
 2. Hihihi, kan tänka mig hur köket såg ut när ni bakade. Fint med lite mlöj överallt MEN städningen är dessvärre inte så rolig.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilka jättesöta barn !! Visst är det härligt när dom gör eller säger något speciellt som känns lite extra i hjärtat ! :0)
  Jättefina mobilfodral du har gjort !
  Ha en fin dag ! Kram , Helen

  SvaraRadera
 4. Ack, ack, ack vilka ljuvliga barn du har, så gulliga och söta och ser så fina och goa ut! Du kan verkligen vara stolt du! Bedårande!

  DU har så mycket fint på dina senaste inlägg som jag inte kunnat kommentera, vackra bilder och kreativa inslag. Du gör så många fina saker och nyttiga. Det sprider sig en air av lugn och harmoni i hela din blogg!

  Att göra lapptäcke är något som jag får ta och lära mig, det verkar så kul och dina blir ju så vackra också. Färgkänsla har du ut i fingertopparna!

  Och odlar gör du och tar vara på det, det är så mysigt.

  Och tack för senaste utskick, pedagogiskt och bra igen!

  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Underbart söta barn. Jag har ju 5 stycken, i två kullar skulle man kunna säga. Minns när de tre stora var små, de kom ganska tätt. Jisses vilket sjå man hade...men så underbart kul, och det går så fort. Nu är de 19,21 och 24 och jag är farmor till lille Arvid som blev 6 månader igår...
  Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Så underbart söta dina barn är! Småbarnstiden är härlig och oerhört värdefull, de små liven växer så snabbt upp och blir stora!
  Jättefina mobilfodral!
  Ha det gott!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 7. Ja, baka med barnen kräver sin kvinna...minns att jag försökte baka bullar när barnen var små (dubbel sats, såklart när jag ändå bakade, rejält skulle det va) fick migrän på kuppen, sedan dess har jag hållit mig till muffins och kladdkaka när barnen är med ;D

  Det ser i alla fall mysigt ut när ni bakar!

  Mvh
  Frida

  P.s grattis till awarden!

  SvaraRadera
 8. Så härligt, Anna!

  Grattis förresten till den kommande tillskotten :D Så kul! Det blir alltå lite till hemma?

  Brödet - gött! Jag brukar baka ibland :)

  kram

  SvaraRadera
 9. Visst är dom för söta när dom leker och är goa. 4 bagare, då kan det ju bli lite mjöl överallt, kan tänka mig hur du fick städa sen. Fast inget är så gott som precis nybakat bröd. Snyggt mobilfodral har du sytt också.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera