fredag 30 juli 2010

Lat?

Det är mycket man länge tänker att man ska göra men inte gör. Varför?

Kanske är man lite bekväm... Jag brukar inte ha lång startsträcka från tanke till handling men nu har jag helt plötsligt det. Att sy ett nytt överkast till vår säng är något jag har gått och tänkt på i säkert ett halvår men nu är det äntligen klart!Toille de jouy tyget är i linne och det var kärlek vid första ögonkastet i tygbutiken. Tanken var från början att det skulle klä in Tors framtida hundsäng i gustavians stil men trädgården kom emellan. Kanske den blir tillverkad lite längre fram på hösten... Låååång startsträcka var det ju. ;0)Sovrummet är väldigt romantiskt, men jag trivs med det. Att ha det så romantiskt i hela huset skulle ge mig nippran men i sovrummet känns det helt rätt.Jag har tyg över så det räcker till ett likadant överkast om någon blir intresserad. Tyvärr kan jag bara sy upp ett... Sedan blir det andra färger på Toillen och ramen runt omkring. Jag såg att tygbutiken här i stan hade en röd Toille så det skulle också gå att beställa om intresse finns. För mer info om köpvillkor osv titta in i min bloggbutik.

Ha en bra dag!

Kram

Anna

10 kommentarer:

 1. Vad fint det ser ut. Ha en riktigt fin dag/Gela

  SvaraRadera
 2. Vad fint det blev.Kanonfint.Ha en mysig dag Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Superfint verkligen. Ska snart göra om sovrummet här hos Rolf.Nästa vecka tar vi hit min säng och skruvar ner hans.Ska bli superkul;)

  SvaraRadera
 4. verkligen vackert överkast...kramis semlan

  SvaraRadera
 5. Jättefint! Men kallar du att ha det klart efter ett halvår för lång startsträcka?! Huu, där ligger jag verkligen i lä!! Usch... Duktiga du! Verkligen! Romantiskt i sovrummet är aldrig fel.
  Kramisar!

  SvaraRadera
 6. Mycket, mycket snyggt! Så bra du får till det och det virkade som också finns på sängen gör det hela väldigt smakfullt, tycker jag.....ni har ett vackert sovrum!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 7. Så fin du gjort! Igen - snyggt och fint :)

  kram/Olg@

  SvaraRadera
 8. Det där svarta toile de joy-tyget är kanonsnyggt. Har faktiskt det som gardin här framför mig där jag sitter vid datorn:)
  Men jag tror det passade extra bra som överkast, det blev super.
  Och visst ska man ha det romantiskt i sovrummet.
  Ha det bra!
  Camilla

  SvaraRadera
 9. Hej!!
  Så fint!! Köpte faktiskt nytt överkast igår!! Det blev ett romantiskt med blommor på;o)

  Kram Malin

  SvaraRadera
 10. Såå fint det blev, duktig du är!!

  Är det någonstans man ska ha det romantiskt så är det ju i sovrummet, ser så mysigt ut på bilderna :)

  Ha det gott i sommarregnet

  Kramar Bella

  SvaraRadera