lördag 9 januari 2010
Tänkte visa lite vackra ting vi fått från vår familj.

Emma fåtöljen har jag fått från min mamma. Den hade brunt snidat trä på sig men för att den skulle passa in här hemma målade jag det beige. Jag skulle helst vilja klä om dem, (jag har två eftersom min kära syster inte ville ha sin) men efter lite surfande på nätet visade det sig att det kunde kosta upp emot 10000kr styck. Lite för mycket för lilla mig ;0). Så jag har lärt mig tycka om färgen på dem i stället... Mycket billigare *ler*.

Det virkade överkastet har min mormor gjort en gång i tiden och jag vårdar det ömt! Tänk vilken tid det ska ha tagit att virka ihop ett helt överkast. Det är helt perfekt, rakt och slätt. Jag förstår inte hur hon kunde få det så bra... Ett riktigt konstverk!Bilden är på min mamma. Hon var så vacker! Tycker iof sig att hon fortfarande är vacker men det är något visst med den här bilden... nästan vemodigt.

Ljuskronan är efter N:s pappa. Vi fick ärva den när han gick bort -08. Jag tycker att den är så vacker och så har även den en historia. Varje gång jag tänder den skänker jag en tanke åt P. Det var mycket som hände oss -08. Huset byggdes, N:s pappa gick bort och lilla B föddes. Allt inom loppet av ett halvår. Jag fattar inte hur vi överlevde! Men det gjorde vi. Man klarar det man måste klara av.Ta hand om er och ta vara på de ni älskar!
Kram

1 kommentar:

  1. Tack för din hälsning hos mig!
    Kika gärna in igen!
    Ha en bra vecka.
    Kamomilla

    SvaraRadera