lördag 16 januari 2010





Idag har jag och en god vän lämnat männen och barnen hemma för att själva åka till IKEA och lite andra ställen utanför vår stad. Det var så trevligt! Vi kunde titta på vad vi ville och äta i lugn och ro. Det är verkligen inget man är bortskämd med med tre små barn hemma. Väl hemma igen åt båda familjerna en underbar middag baserad på korv och makaroner ;0). Min man påpekade för mig att han adrig hade varit ensam en hel dag med alla barnen. Hur har det kunnat bli så? Jag tror att det är för att man inte vill missa tid med varandra när han väl är hemma från sitt jobb. Fy, vi är verkligen inte jämnställda på det viset... Nå väl.
Han sa i alla fall att han tyckte att det var oväntat stressigt *ler*.

Bilderna är på vår underbara hund! Han är så snäll att han till och med är rädd för flugor... Lite ironiskt eftersom vi skaffade honom för att jaga möss och råttor i hönshuset (man kan inte få allt!). Han sitter på ett lapptäcke jag sytt till lilla A. Alla barn har fått ett när de föddes.
Trevlig helg på er och kramas mycket!

8 kommentarer:

  1. Va kul att ni kom på vår middag! Lax till förrätt och korv som varmrätt.. Det är inte dåligt det du! Hoppas att ni hade det mysigt på IKEA.Gjorde du några fynd?
    Va kul förresten, att du hittade till ´min blogg. Det är alltid kul med oväntat besök en lördagskväll. Välkommen tillbaka vetja!
    Vi har just sett " Stjärnorna på slottet" Ett himla mysigt program.... Hoppas vi hörs igen! Kram Åsa.

    SvaraRadera
  2. Jag förstår det där precis! Vi är också så dåliga på att hitta på saker var och en för sig. Så det blir sällan man gör något för sin egen skull. Desto roligare och lyxigare när det väl blir av!
    Ni ser ut att bo i ett jättevackert hem! Och vilka fina lådor!!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig mysardag ni haft!

    Just nu ser jag bara en massa urgulliga hundar överallt - vill så gärna ha en sån goding - men har pälsdjursallergiker i familjen.

    Kram Maud

    SvaraRadera
  4. Visst är det intressant hur man plötsligt inser att man inte alls lever så jämlikt som man tror.
    Min man jobbar borta från måndag morgon till torsdag kväll. Vi har haft det så i 6 år nu.
    När han kommer hem känner jag att jag verkligen behöver min alldeles egna tid. Idag tog jag en 2 timmars tur och for runt på loppisar. Jag reser bort en weekend ca 3 ggr per år utan barn och man bara för att ta igen mig och bara vara. Jag har turen att ha en man som redan från dag ett har varit mycket själv med barnen. Jag var dålig efter båda barnens födelse så de har fått ersättning istället för amning. Detta har resulterat i att min man och barnen har haft samma chans som jag och barnen att "bonda". Oj vad jag babblar...
    Ha en skön söndag!

    Kram Linda

    SvaraRadera
  5. Hej och tack för din kommentar på min blogg!
    Och så hittade jag ju till din fina blogg, jättefina bilder du visar.
    Hit kommer jag att komma tillbaka!
    Önskar dej en underbar fortsättning på Söndagen!
    Kram Kathrine!

    SvaraRadera
  6. Mysig vovve du verkar ha! Och vilket härligt lapptäcke jag skymtar i bakgrunden! =)

    Kram Dessie

    SvaraRadera
  7. Hej! Såg att du har höns. Jag har varit inne på att skaffa höns till våren och ha gå runt i allmogeträdgården. Har du även en tupp? Är det lätt att ha höns? Har ingen erfarenhet av det men grannen har höns och det verkar mysigt. Det sägs att höns drar till sig råttor. Har ni fått besvär med detta sedan ni skaffade hönsen, då inte hunden håller efter det. Är det en kortbent jack russel. Har själv haft en långbent jackis som blev 11 år. Hon var underbar men den nya familjemedlemmen är ett strå socialare och man får mer kontakt med lagotton en terrier. Kul att du kikade förbi hos mig. Välkommen åter! Lägger till dig hos mig och följer din blogg. Ha en skön vecka, Marie

    SvaraRadera
  8. Vilket fint täcke du sytt. Och sån go vovve du har, han ser så snäll ut. Han ser sådär riktigt gosig ut, du får klappa honom från mig.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera