onsdag 12 juni 2013

Anna flätar vidare...

Eftersom mina flätade kreationer här hemma kommer att komma med i diverse reportage framöver så kan jag inte visa dem på bild... Men här får ni en skymt av en av dem i alla fall... Glittra poserar villigt när jag ber henne. En äkta linslus är vad hon är! ;)


Anna

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag driver en blogg där jag fokuserar på kvinnor som vågar och kan. Syftet med detta är helt enkelt att inspirera andra kvinnor att våga ta steget.
  Har du lust att vara med i ett litet reportage? Vore jätteroligt om du vill delta! Kika in på bloggen och läs om andra kvinnor/företagare som varit med.
  Välkommen att höra av dig!
  //bara anna
  Annacecar.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Spännande och kul att vi kommer få se dina flätningar i reportage framöver, du får lova att du berättar var och när :)

  Hoppas du haft en bra dag!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 3. Hej hej!
  Vad fin hon är din Glittra :)

  Har kikat runt på din blogg nu och fått massor av inspiration, det var så länge sedan sist. Kikade lite extra på dina köksinlägg...

  Här hemma sitter jag och skissar på vårt blivande kök.
  Skulle vara så tacksam om du har möjlighet att komma med lite kökstips till mig. Vad är du mest nöjd med i ditt kök och är det något du ångrar i efterhand att du inte gjorde när ni renoverade??

  Ha en helt underbar dag!!
  Mvh Ida

  SvaraRadera
 4. spännande med de flätade haft en del sånt i trädgården, men nu är bara en fin kvar runt ett träd

  SvaraRadera