söndag 2 september 2012

Kålrabbi...

Kålrabbi kan vara lite knepigt att veta vad man ska göra av om man inte är van. Jag brukar ha den i sallader, wok eller som här... i en gratäng. 

Med mozzarella, parmesan, grädde, salt och peppar får man en galet god gratäng som tillbehör till kött eller bara som den är!


Anna

10 kommentarer:

  1. Min favorit är att skala o skiva den och sedan njuta som godis ;)

    SvaraRadera
  2. Stuvad kålrabbi är underbart gott. Har du inte testat, så gör det.

    Kram Åsa.

    SvaraRadera
  3. har aldrig ätit kålrabbi i hela mitt liv, det är nog dags nu! tack för receptet!
    kram

    SvaraRadera
  4. Hejsan!
    Det där både lät och såg smarrigt ut. Vet mig aldrig ha smakat på kålrabbi, kanske är dags ;).
    Ha de gott, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  5. Kålrabbi är verkligen en utsökt grönsak som man tyvärr ofta glömmer bort. Nästa år ska jag definitivt odla ett gäng. Har gjort det tidigare och fått många goda små rabbisar. Men i år... nix.

    Ha det gott och njut av den goda gratängen!

    SvaraRadera
  6. Perfekt!
    Variation på Kålrabbi mottages tacksamt.

    SvaraRadera
  7. Men åh, vad det såg smaskigt ut! Men var får man tag i kålrabbi? Vilka fiina bilder!

    Kram
    Petronella

    SvaraRadera