onsdag 29 augusti 2012

Villa Bellevue

I somras besökte jag och journalisten Katarina Forsberg ett fantastiskt hem. Efter besöket var jag uppfylld av känslan att ingenting är omöjligt! Petronella och hennes man har plockat ner ett stort gammalt hus från Västerås, flyttat det till Fagersta, byggt upp det igen och som om detta inte var nog... De har 6 underbara barn!!!! 

Idag är reportaget från deras hem med i Expressens bilaga -Bygg och Fixa. 


Titta in på Petronellas blogg prinsessornapabellevue.blogspot.se för att ta del av denna unika familjs liv och få se mer från deras hem. 

Anna

8 kommentarer:

 1. Kan tänka mej att det var helmysigt att göra reportage hemma hos gulliga Petronella .Ja så klart blir det att köpa denna bilaga idag och läsa om ert härliga reportage....Önskar dej en härlig onsdag.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Vilket vackert hus och vackert kök och härligt med inställningen att allt är möjligt! Må så gott kram från vännen Maria

  SvaraRadera
 3. Verkligen ett jättefint hus! Och så läckert att det är nermonterat och uppmonterat igen. Extra kul att läsa att det ligger i Fagersta, där jag har mina rötter på både mammas och pappas sida. Ska spana lite extra efter huset nästa gång jag är där!

  Ledsen att jag blivit så dålig på att lämna kommentar, men jag kikar in här ofta och förundras fortfarande över din kreativitet och allt du hinner med!

  Kram från Skåne!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Hej Anna!

  Vilka fina bilder!
  Följer Petronellas blogg redan, vilket hus och framförallt vilka otroligt söta F flickor hon har! Helt fantastiskt! Jättekul att få se lite mer bilder från huset!

  Kram Anncathrine

  SvaraRadera
 5. Jättekul att ni var här, Anna och Katarina!

  Tusen tack, Anna! Det är din förtjänst att jag startade en blogg över huvud taget. Hade faktiskt aldrig haft tanken på det!

  Det är jätteroligt och så himla kul med alla supersnälla och gulliga kommentarer! TACK FRÅN MIG!

  Kraaam
  Petronella

  SvaraRadera
 6. Vilka fantastiska bilder på ett mycket vackert hus!

  SvaraRadera
 7. så vackert hem och vilken familj.
  Ha en fin kväll!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera