måndag 25 juli 2011

To practice what you preach

Vad märkligt det är att det alltid är enklare att berätta för andra hur de ska tänka och leva sina liv än att själv följa sina egna råd...

När jag i förra veckan pratade med en av mina bästa vänner angående mitt nystartade företag och att jag inte har velat dela med mig om det här på bloggen av rädsla för att misslyckas,fick hon mig att tänka till... Jag predikar ju att man inte ska vara rädd för att försöka, för det värsta som kan hända är att man misslyckas! SUCK! När någon lägger upp det på det viset så får man en liten tankeställare... ;0)

Ja, såååå här kommer det! Jag har startat eget företag!!!Jag kommer att arbeta som skribent och sälja in reportage och artiklar till inrednings/trädgårdstidningar. Det är faktiskt inte så långt från det jag gör här på bloggen så håll tummarna med mig att det går vägen!

Min dröm är (som jag hela tiden har sagt) att kunna jobba hemifrån så jag kan finnas där när mina barn kommer hem från skolan och inte ska behöva gå så mycket på förskolan... Att sedan kunna jobba med något som är fantastiskt roligt gör ju inte saken sämre!

Nu kan jag med högt huvud fortsätta predika att ni ska göra det ni tror på och brinner för. Man kan inte annat än misslyckas, och då är det inte värre än att man försöker igen! ;0)

Kraaaam

Anna

26 kommentarer:

 1. Häftigt Anna!! Du har så rätt - man ska göra det man tror på och du är såå duktig på att skriva, dela med dig, inspirera och ta fina bilder så jag är övertygad att det kommer att gå jättebra.

  Lyckatillkramar från mig!

  SvaraRadera
 2. Lycka till med ditt företag. Hoppas att det utvecklas till det du tänkt. Modigt gjort och det kan lyckas eller inte men vad spelar det för roll om ingen människa skadas av det.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 3. Vad häftigt! Lycka till!!!
  Har oxå en dröm om att kunna jobba hemifrån, ska bara komma på med vad och sen våga satsa :)

  SvaraRadera
 4. Ååå, vad härligt! Jag blir så glad för din skull :) Det är likadant med mig... Jag kan inte skriva vad som helst eftersom jag bor utanför ett litet samhälle. Folk kan ju tro att jag försöker vara något. Ååå, vad jag blir avis på dig. Att få arbeta med det du brinner för :) Håller tummar och tår för dig, men det tror jag inte behövs.

  SvaraRadera
 5. Så rätt! Och jag är den första att verkligen tro på att det kommer att gå lysande, var dig själv och gör som alltid och det kommer att bli riktigt, riktigt bra! Lycka till jättemycket.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Stort lycka till med ditt företagande - det kommer att gå lysande och ge dig just den frihet och lyx att kunna anpassa jobbet efter familjelivet och inte tvärtom. Kram från en som kör på samma spår.

  SvaraRadera
 7. Underbart, Anna!
  Känner jag dig rätt så kommer du att lyckas hur bra som helst med ditt företag!
  Grattis och lycka till!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 8. Kul med eget företag! Lycka till! Hälsningar Christina

  SvaraRadera
 9. Helt rätt inställning!
  Lycka till med företaget :)

  Kram från Australien♥

  SvaraRadera
 10. Å va kul det låter! Helt underbar inställning och jag tror på dig!!! Det blir nog hårt arbete men det är inte så jobbigt när man gör det man gillar och tror på!! Kämpa på!! Heja heja!!

  SvaraRadera
 11. Att du försöker med det du vill, vågar vara och stå för den du är och det du tror på är det viktigaste. Det viktigaste är ju inte att lyckas med allt, utan att våga leva sitt liv! Du är en stark och härlig tjej!!! Jag tror på dig!

  SvaraRadera
 12. Men va roligt!! Grattis! Och klart att det bra! Brinner man för det man vill så går det bra!!
  Lycka till med nya företaget!!!!!

  SvaraRadera
 13. Vad kul! Ja man måste våga satsa och det kommer säkert gå så bra!
  Jag är fortfarande i tankarna men har liksom inte riktigt vågat än men jag får väl också ta mig i kragen :)

  Lycka till, kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 14. Grattis och lycka till! Det kommer säkert att gå jättebra!

  Mvh
  Frida

  SvaraRadera
 15. Gusså roligt Anna! Vaglajag blir om det hele går din väg:-))
  Jag tänker ofta på hur mycket du hinner med här, så detta nya projekt kommer du att klara med glans. Din ton i dina bloggtexter är precis sådär mittiprick personlig utan att det blir störigt, medryckande utan att det blir för privat och myyycket kunnigt och nyfiket i en härlig blandning. OCH, inte minst superfina bilder därtill!
  kramkram från your mig!

  SvaraRadera
 16. ...eh... vet inte riktigt hur jag avlsutade där...:-)
  Hade väl tänkt: kramkram från mig!

  SvaraRadera
 17. Det låter som en underbart jobb och jag tror du kan göra det riktigt bra, Anna.
  Jag drog, tillsammans med en kollega, igång ett projekt för ett antal år sedan. Det höll i fem år. Ett misslyckande? Nja, jag ser det inte så. Mycket lärorika år var det absolut, på många olika område. Jag skulle inte vilja ha det ogjort och jag är heller inte bitter eller missnöjd.

  Önskar dig all lycka!

  SvaraRadera
 18. Lycka till. Det låter som en rolig och kreativ företagsidé. Man måste våga prova. Starkt jobbat!

  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 19. Så jättekul att du vågar satsa och visst ska du våga stå för det du satsar på! tror absolut du kommer lyckas! Ska bli spännande att följa dig på din resa! mvh emelie och elin

  SvaraRadera
 20. Åååå så roligt vännen!
  Jag beundrar dig som vågar följa dina drömmar och önskar dig all Lycka till!
  Stor kram från Lotta

  SvaraRadera
 21. Lycka till, vad kul. Den devisen jobbar jag efter, ibland går det åt helsike, men man tar alltid med sig något positivt från varje misstag, och lär sig förhoppningsvis lite varje gång. Att misslyckas är inget farligt! Bätter att hoppa rätt ut för stupet och prova, än att sitta hemma och bli en sur gnällkärring!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 22. Vad roligt, Grattis! Att driva eget är det roligaste som finns :-)
  Hmmm och "misslyckas" har jag lärt mig en sak om - det ligger alltid i betraktarens ögon. Och att det oftast handlar om rädslor.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 23. Lycka till med ditt nya företag! Hoppas att det kommer att gå jättebra för dig.
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 24. You go girl!
  Du kommer att klara det galant! Det är jag helt övertygad om! :)

  Kramar i massor från "Stålkvinnan"

  SvaraRadera
 25. Vilket roligt företag du har startat. Stort lycka till! :)

  Hälsningar Åsa (också egenföretagare!)

  SvaraRadera