tisdag 12 april 2011

Tävling om en prenumeration!

Jag misstänker att ingen har missat att min blogg är nominerad till den bästa trädgårdsbloggen i tidningen Isabellas stora bloggpris... ;0) Jag har väääldigt svårt att hålla tyst om det och är sååå glad!


Jag kan i och för sig inte förstå varför de valde just min blogg eftersom det finns så många trädgårdsbloggare där ute som kan braaaa mycket mer än jag kan och dessutom har mer renodlade bloggar, men vem är jag att klaga?


Nej, tyst som en mus är jag om detta faktum och håller förundrat tummarna även om jag vet att jag inte har en chans att vinna. Men det är som de säger, det är en vinst bara att bli nominerad! *hahaaaa* Skitsnack, jag vill vinna både ära och berömmelse!

Sååå, se nu till att pallra dig iväg in på deras sida på facebook och rösta,(på mig då såklart, annars kan du låta bli)! ;0)Men nu var det inte det jag skulle skriva om egentligen...Jag misstänker att det är som plåster på såren,(för att mina röster går att räkna på en hand...) jag får lotta ut en prenumenation på 3 nummer av tidningen Isabellas till en av er, mina kära läsare.

Cynisk, vem jag?Lotteri inspektionen uppskattar tydligen inte våra utlottningar till höger och vänster så därför tänkte jag såhär...

Skriv en kommentar där du beskriver varför du läser min blogg och vad du vill läsa mer av, länka dessutom med bilden nedan (om du har en blogg, annars kan du låta bli...). Bäst motivering vinner och man får pluspoäng om man dessutom blir följare av min eminenta blogg!

Jaaa, jag är enväldig domare! ;0)Tävlingen pågår till den 25 april... Vinnaren meddelas här på min blogg!

Lycka till!

Anna

11 kommentarer:

 1. Hihi.. klart att din finfina blogg är nominerad! Fattas bara annat. :) Och visst är man glad o stolt bara över att vara nominerad. ;)
  Jag kommenterar gärna varför jag gillar din blogg. Du är en inspirationskälla av rang - oavsett om det gäller trädgård, design, inredning, mat o bak eller annat. Du är helt enkelt min idol! :)
  Jag drar igång min egen utlottning av Isabellas i veckan så jag räknar inte med någon vinst här.. ;)
  Ja, men visst är det synd att vi inte bor närmare. Men så himla långt är det ju inte... ;) Vi kanske kan få till en träff i sommar. Det vore toppen! :)
  Massa kramar!

  SvaraRadera
 2. Jag grattar dig till nomineringen!

  Jag tycker inte alls det är konstigt att du är nominerad:)

  Din blogg är ju så inspirerande om det mesta. Inredning, trädgård i alla former, maträtter och bakning. Dessutom småbarn på det, helt otroligt!!!!
  Jag saknar inget mer att läsa om;)


  Jag länkar såklart och följer gör jag redan;)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att din fina blogg är nominerad! Jag kollar in hos dig titt som tätt. Du ger mig alltid så mycket inspiration. Både när det gäller trädgård och annat. Du fick mig tex att börja klippa rutor till ett lapptäcke:) Och ditt underbara växthus. Jag bara älskar det! Ett sånt skulle jag verkligen vilja ha. Men jag kommer nog aldrig få ett. Men jag får njuta av att titta på ditt:) Önskar dig lycka till med nomineringen och hoppas på att du vinner! Jag vill gärna vara med på utlottningen.
  Må så gott!
  Kram Marita i Björkhagen

  SvaraRadera
 4. Har redan röstat på din blogg för den har något speciellt! Är inte förvånad att du är med :).

  Deltar gärna i utlottningen och länkat har jag såklart redan gjort :).

  Jag läser din blogg för här får jag följa vad en fyrabarnsfamilj har för sig med både kul och tråkigt. Här finns också mängder av inspiration i bästa form! Allt ifrån bakning till inredning och trädgård. Själv är jag extra förtjust i att se från trädgården så klart, både köksträdgård, växthus men också rabatterna och hönsen :). Ser också gärna mer av dina olika alster som det du syr, klär om eller målar. Ja så är det alltid kul med inredning och för att inte tala om så bra med olika recept, mer av allt nästan då, men hur du ska hinna det har jag dessvärre ingen plan på ;).

  Stort lycka till i omröstningen och hur det än går så är din blogg super!

  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 5. Din blogg är väl värd en nominering, den är väldigt inspirerande och välskriven.

  Anledningen till att jag läser din blogg är just för att du inspirerar mig till så mycket. Utan att det ska låta allt för "galet" så är du lite av en förebild för mig, vi är i samma ålder, båda småbarnsföräldrar och delar samma intresse, det motiverar mig till att pröva på nya grejer du skriver om i bloggen. Den har dessutom en snygg layout och du tar fina bilder, en viktig detalj när det gäller bloggar.
  I framtiden hoppas jag du skriver lite om dina höns, och så skulle jag vilja se mer bilder från din trädgård.
  Lycka till i omröstningen, min röst har du redan fått kanske du förstår =)
  Ha de fint!! Kram Mia

  SvaraRadera
 6. Din blogg är full av inspiration, och du är alltid så glad och positiv, finns inget som är omöjligt. Trots att du har fyra barn (och en man) så hinner du med hur mycket som helst om dagarna.
  Jag är gärna med i din utlottning, jag länkar och är redan följare.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Emmm...jaha..då ska man prestera för att få saker då? :P Ja,jag är minsann redan följare OCH jag har röstat på dig redan.

  Varför jag läser din blogg,tycker vi tänker mycket lika,men har lite olika områden,det kreativa flödar på och jag uppskattar att man kan bläddra runt och hitta inspiration när jag känner för att bli lite påmind om vad kul det är att våga tänka utanför ramen. Sen att du uppskattar min fotokonst är ett plus för mig,jag blir glad för ärlig feedback. Ja de var ärligt,sen hade jag kunnat skriva ihop nåt riktigt klämkäckt så jag vunnit lätt...men...inte idag :)

  KRAM

  SvaraRadera
 8. Hej Anna,
  för mig är det inte konstigt alls att din blogg är nominerad utan mer en självklarhet!

  Jag läser din blogg varje morgon med en kopp kaffe i handen och du ger mig en sån bra start på dagen med dina roliga och trevliga inlägg! Det var du som "öppnade" bloggvärlden för mig, innan var det för mig ett mystiskt fenomen som jag inte hade koll på överhuvudtaget. Nu kollar jag runt på olika bloggar och visst finns det många fina, men det är din jag läser varje dag! Dina inlägg har så bra mix av innehåll och det är så roligt att följa dina dagar! För mig är du och kommer alltid förbli en supermamma som orkar allt du tar dig för! Själv är jag glad om jag ens lyckas tänka tanken på att göra allt du gör! :)

  Tack Anna för din fina blogg - du gör min dag! Varje dag! :)

  Kramar till dig från stålkvinnan i Stränkan (och nu menar jag inte att jag är en stål-kvinna som klarar allt, utan faktiskt gillar att svetsa och bli skitig ;) hahahaha :D

  SvaraRadera
 9. Grattis till det!!!!
  Det måste vara så roligt för dej!!!!
  Hoppas att du får en fin dag!
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 10. Hopplöst det där när man inte gör saker direkt... Höll nästan på att missa att anmäla mig till din tävling! Jag har såklart redan röstat på din blogg och om jag nu ska lämna en motivering till varför jag läser din blogg; Du är otoligt kreativ och duktig och kan därför visa upp en massa fina inspirerande saker som du gör. Du skriver dessutom härligt om vardagliga saker vilket gör att man kan känna igen sig eller bara sitta och le åt situationer du beskriver. Dessutom kommer du med en massa bra trädgårdstips. Har försökt sälja in det här med odlingslimpa hos sambon!! Fina bilder därtill och njutning är garanterad hos mig som läsare!
  Jag länkar med bild på min blogg och jag följer ju din blogg utan att vara följare men nu blir jag det!
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera
 11. var tvungen att läsa min kommentar igen...du är underbar du...det är sällan man vinner på "bara ärlighet" utan massa käckt. Tack Anna,du motbevisar "alldaglighet" Tack!

  SvaraRadera