tisdag 1 mars 2011

Konsten att gripa tillfället...

Ibland imponerar man på sig själv. Jag förstår inte hur jag lyckas få tid över att sy när jag har 4 barn hemma varav en är sjuk i magsjuka... ;0) När tillfället visar sig griper jag det i flykten, och visst... jag sitter ofta och syr med ett barn i famnen, gungar vagnen med foten, medan de två resterande sitter och pysslar på golvet i mitt syrum. Men jag syr i alla fall!

Då och då får jag frågan hur jag hinner med så mycket, svaret... - inte vet jag! ;0)

Igår fick jag färdigt ett lapptäcke jag började med i helgen. Jag är helt såld på blå, turkosa och rosa toner just nu vilket avspeglar sig i mina arbeten. Jag har väldigt svårt att tänka mig in i att sitta och sy i svart eller grått meeeen, man ska aldrig säga aldrig...Det här lapptäcket är till salut i min butik som du kommer till om du klickar här.

11 kommentarer:

 1. Finfint lapptäcke du gjort.. Jag tror att få pyssla något eget är gör att man orkar med mycket mer...
  Vackert fotocollage...
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Du är så flitig! Underbart lapptäcke du har sytt!

  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Jösses, att du orkar. Sååå snyggt täcke du sytt, du är imponernade duktig!
  Hoppas ni kryart på er alla!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Den dagen jag kan sitta skall jag försöka mig på ett litet lapptäcke. Gillar dina tyger!

  SvaraRadera
 5. Det kallas supermamma..Ville bara kika in för att önska en bra dag..kram Susanne

  SvaraRadera
 6. Vad du är duktig! Underbart täcke! Det verkar vara så att ju mindre tid man har ju mer hinner man på nåt sätt. Man har ett sätt att peta in det man vill göra i de små tidshål som finns. Så var det när mina barn var små. Den förmågan verkar ha försvunnit nu, tyvärr.
  Ha det gott.
  Kram Marita i Björkhagen

  SvaraRadera
 7. Du är otrolig på att hinna med, å lapptäcket är superfint!

  Kram Cia

  SvaraRadera
 8. Hej Anna!

  Känner så väl igen mig, om än bara med hälften så många barn hemma hela dagarna. Igår gjorde vi gemensamt slag i saken och skulle städa på alla mina tyger, blev ju toppen, men så många nya idéer man kom på. Och ja, jag kan även hålla med om att det är pastelligt, våriga färger som lockar nu....Inte riktigt överens jag och stora sonen där, som kräven en piratflagga ;)

  kram kram

  SvaraRadera
 9. Så otroligt fina lapptäcken du gör..
  Ofta är det väl så att man hinner det man tycker är roligt :-)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 10. Jag är så imponerad av dig, gumman! Både att du orkar och hinner med men framför allt att du gör de mest underbara kreationer! När jag kommer ikapp ekonomiskt så ska jag beställa ett lapptäcke av dig! <3

  SvaraRadera
 11. Jag har också undrat, men det är väl så att du har energi och en positiv syn på livet och är nöjd och belåten, det är så härligt att läsa att det går bra "fastän" du har fyra barn. Jag får en energikick av det.
  Och du syr jättefina täcken!
  Agneta kram

  SvaraRadera