söndag 26 december 2010

Bloggtips!

någon mer än jag och Pernilla som gillar att baka? ;0)

I hennes blogg Vardagslyx hos Nilla kan du ta del av massor av recept och annat smått och gott. Jag är imponerad av bilderna Pernilla tar... Det blir en sådan känsla i dem och man får uppfattningen av att nästan vara där! En ytterligare en stooor inspirationskälla vad gäller fotografi för mig. När jag tittar tillbaka på de första inläggen jag gjorde här på bloggen för snart ett år sedan kan till och med jag se att bilderna har blivit bättre, men än finns det MYCKET kvar att lära. ;0)En annan inspirerande blogg jag brukar titta in på är Ellas hus. Inredningen är fantastiskt ljus och fin och jag blir alltid sugen på att fixa och dona hemma hos mig efter ett besök. En bild säger mer än tusen ord och den här bilden lånad från Ellinors blogg ger i alla fall mig hopp om en sommar igen! (Visst är den helt fantastisk med solen som skiner bakom solrosen och himmelens lätta moln!)För tidigare bloggtips går det bra att klicka här.

Trevlig läsning!

Anna

8 kommentarer:

 1. ..om choklad är en ingrediens så ;) Jag gillar också Pernillas bilder väldigt mycket! Dina bilder är ju också helt underbara!!

  p.s ser fram emot din köksträdgård!!

  SvaraRadera
 2. Tack vännen!

  Visst utvecklar man sitt fotograferande genom bloggen! Kan precis som du se hur jag förbättrats om man jämför med hur det såg ut i början. Förhoppningsvis fortsätter det så!

  Vad härligt med någon mer som längtar och planerar sommar! Det ska bli kul att följa din köksträdgård, där kan jag förhoppningsvis lära mig ett och annat!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. * ★ God fortsättning och....* 。
  。* 。★ Gott Nytt År!! ★ 。* 。

  SvaraRadera
 4. Älskar också att bakar.
  Ha en fin fortsättning
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 5. Tack gulle du för fina ord! Och jag håller med dig. Jag har bara en liten skruttkamera men visst har bloggandet gett bra träning när det gäller fotografering! Och jag gillar verkligen dina bilder!
  Ha det fortsatt gott i julmyset!
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera
 6. Kul, ska gå in å kika på bloggarna...
  kram ullamaria

  SvaraRadera
 7. Det finns så många fantastiska bloggar som ger en så mycket tips och energi.. Tack för att du tipsar..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 8. GOD JUL och god fortsättning önskar jag dig!!

  Hoppas du haft en riktigt mysig och trevlig julhelg med nära och kära!

  Gillar bloggar med fina fotografier och du är verkligen så duktig med kameran :)

  Kramar Bella

  SvaraRadera