fredag 12 november 2010

Vardagsrummet och frustration...

Just nu händer det inte sådär jättemycket här hemma.
Eftersom jag är höggravid så jag har lite svårt att genomföra alla de idéer som poppar upp i huvudet. Det är väldigt frustrerande att ligga där på soffan och helt enkelt inte orka sätta igång med att snickra den där väggen mellan vardagsrum och kök jag har tänkt på så länge, sy de nya hissgardinerna till köket, eller piffa till garderoberna i sovrummet... Det tröstar mig i alla fall enormt mycket att jag kommer att vara mig själv igen till våren! Skulle ha varit hemskt att inte orka med vårbruket i trädgården. Jag ryser vid tanken... ;0)Hur som helst... Efter mitt lilla bryt på hemmet för någon månad sedan rök hissgardinerna i vardagsrummet all värdens väg. Bort med spets och in med rena ytor! På sina håll blev det lite väl rena ytor eftersom jag sålde av rätt mycket möbler som hade en romantisk prägel ;0). Vill ni se hur vardagsrummet såg ut innan kan ni titta här. Jag vet inte om man ser sådär jättestor skillnad på de bilderna eftersom hissgardinerna inte hade kommit upp ännu, men skillnaden känns enorm när man kommer in i huset.

Anna

4 kommentarer:

 1. Tittade in på hur det såg ut förut, jag är ju romantiskt gammaldags i min egen stil. Men jag tycker det är fint både nu och då. Ha nu en riktigt skön fredagskväll!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Sååå fint! Jag gillar verkligen dina lapptäcken i sofforna oxå.
  Även jag håller på med "PROJEKT HISSGARDINER" till mitt kök. Än så länge har det bara blivit en gardin sydd, men kanske, kanske...att jag fixar den andra nu i helgen.
  Hoppas du får en jätteskön fredag! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 3. Så fint vardagsrum! Vad kul med en ny liten bebis. Ta det lugnt och ladda batterierna, man kan inte vara en duracell kanin jämt ;-)
  Fast man vill det, får då får man så mycket gjort.
  Ha en bra fredag!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 4. HEj!

  Jag skrev en gång och upprepar det igen - kontrasten mellan vit runtom och röd matta är så himla fin!

  Jag minns hur jag kämpade mig genom sista 2 månader... Jag gick mycket upp i vikt, hade ryggproblem och orkade ingenting... Men (om det nu tröst) ingen förbli gravid för evig, som du vet ;) Snart (?) blir det andra saker att tänka på. En gång till! :)

  Jag försökte sy gardiner sista månad jag var gravid... Klippte (dumt nog) och så fin tyg ligger nu utan att jag kommer på vad jag kan gör med den...

  Ha en fin helg, Anna!

  SvaraRadera