onsdag 13 oktober 2010

Den putsade väggen...

Som det kliar i fingrarna att hitta på nya modeller på kuddar just nu. I helgen knåpade jag ihop den här runda kudden med klädd knapp. Själva tyget kommer från en kjol jag hade som låg och skräpade. Härligt när man kan hitta nya användningsområden för kläder som inte längre passar. Måste dock säga att kjolen gör sig bra mycket bättre som kudde än den någonsin gjorde sig som kjol.Projekt putsad vägg går sakta men säkert framåt. Niklas satte fart i söndags men när han höll på som bäst tog putsen slut. Nu är i alla fall halva väggen putsad... Får se hur lång tid det tar innan han får tid att putsa resten.Jag är sååå nöjd med hur ytan och färgskiftningarna på väggen blir. Härligt att få in lite mer levande material i ett helt nytt hus... Vi jobbar verkligen hårt för att det ska se gammalt och slitet ut! ;0)

Anna

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilken underbar kudde, gillar den skarpt!
  Är det nåt som du kommer att sälja i din butik!
  ha en fin dag!
  kramis Kathrine

  SvaraRadera
 2. Ni är duktiga ni. Vilken härlig kudde! Ska jag måsta sy lite i dag jag också kanske?! =)

  Ha en skön Onsdag

  Kram Dessie

  SvaraRadera
 3. Vackert med den putsade väggen! Det skulle jag också vilja ha i vårt gamla hus ... ska nog ta ett snack med maken ... ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Kudden blev verkligen super! Så typiskt att putsningen fick en paus, men det ska bli intressant med slutresultatet :)

  SvaraRadera
 5. Fin kudde! Kul när kan ändra användningsområde från kjol till kudde =)

  Vita cyklamen är fina!

  Ha en bra onsdag!
  Kram Jenny

  SvaraRadera