fredag 19 februari 2010

Tänk positivt!

Ibland går det lätt och ibland kan det vara liiiite svårare... Att tänka positivt det vill säga. Snön den bara faller ner men, för att vara positiv så, tänk om det hade varit regn... Hur kul hade det varit? Nej jag är glad för att, (om det nu ska behöva komma såna gigantiskt enorma mängder med nederbörd), det åtminstone är snö! Det är ljust och vackert när det bäddar in allt i sitt duniga täcke. Dessutom har alla mina små känliga växter större möjlighet att överleva när det är mycket isolerande snö. Se och njut! De flesta av er tycker ju som jag dessutom om vitt i sin inredning så varför inte ute oxå???? *hihi*


Ta det lugnt i stormen och ha en riktigt mysig fredagskväll med massor av tända ljus, gott te, och en gemytligt sprakande brasa...

Varm kram

10 kommentarer:

 1. Hej vännen! Visst är det lite svårt ibland. Är bara såååå trött på allt det vita....
  Men här har vi det bra med långväga besök av mina föräldrar, god mat och mys. Njut av helgen!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Vi njuter inomhus av en rykande lasagne och rött vin! I morgon bär det av till keramikkursen. Om bara vägarna är farbara.
  Ha en skön helg! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Ute viner det i knutarna här ute på landet. Jag hoppas det inte blir alltför mycket blåst och snö! Jag hade tänkt mig en liten tripp till antikmässan i älvsjö imorgon, men på tv sa de att man ska hålla sig inne och inte ge sig ut på vägarna, typiskt!!!

  Härliga vinterbilder, jag tycker faktiskt att det är jättemysigt med all snö bara det inte är oväder.

  Vad roligt med tapeten! Den sitter i vårt sovrum och jag hade nog inte kommit på den om han hade haft ett eget rum! Jag själv älskar den, vi har haft den i snart fyra år och jag tröttnar inte. Hur gammal är din son?

  Ha det bra nu och ta väl hand om er i stormen!
  Kramar Karin

  SvaraRadera
 4. Hej, o tack för titten på min blogg, nu blir jag ju hiskligt nyfiken o kikar in hos dig. Vilken mysig blogg o fian bilder. Kul att hitta hit.

  Kram/Mira

  SvaraRadera
 5. Jo, det gäller nog att tänka positivt när det bara blir mera och mera snö och det är svinkallt ute! Det är ju faktiskt jättetur att snön är VIT iallafall, tänkt om den hade varit röd eller nåt ;o) det hade ju varit ännu jobbigare! Det ÄR vackert, men jag börjar ändå ha nog, vill ha VÅR och SOMMAR och VÄRME! Knopparna i ditt tidigare inlägg gav lite försmak iallafall, snart grönskar det igen!

  Kram,
  Jennie

  SvaraRadera
 6. Gomorron !ja ett positivt tänkande kommer man långt med.Mina änglar tycker att det är så mysigt med snö både jullovet och nu sportlovet vecka 8.Ha en härlig myspys lördag Varmkram Rita ♥

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Idag är det snökaos burr! Håller mig inomhus skönt!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 8. Ja visst är det otroligt mycket snö i år! Men hellre vitt och ljust än blött och mörkt. Våren knackar snart på dörren! Även en otrolig snöstorm i Örebro! Kram/Brorsan

  SvaraRadera
 9. Ja, jag föredrar snön framför smutsig slask.
  Men det törs man ju knappt säga längre, att man gillar snön, de flesta har ju tröttnat rejält på den. Men det är ju bara februari så någon vårvärme skulle man ju inte få även om snön försvann.
  Gillar verkligen fåglarna ni "lånar". De gör
  sig så himla bra som inredningsaccesoarer hos er;)
  //Camilla

  SvaraRadera