fredag 5 februari 2010

Min gulliga bror.

Tänk vilken rikedom det är att ha syskon. Min gulliga lillebror ville pigga upp mig i december för jag var så deppig, så han fixade en tidningsprenumenation. Den här vackra filten fick man med. Huuuur gulligt som helst! Tänk att han vet vad jag gillar för stil. Han skulle troligen döda mig om han läste det här *hihi*. Men så är det, tack brorsan! Jag är så ledsen för han kommer troligen att flytta ifrån vår stad när han ska göra sitt ex-jobb, så då blir det bara jag och mamma kvar :0(. Trååååkigt... Får hoppas att han kommer tillbaka när han och hans tjej får barn. Hoppas hoppas hoppas... Jag håller både tummar och tår!Hittade den här rostiga skatten ute vid vedstapeln. Kanske skulle ha haft vita blommor i den men det fanns inga hemma. Skulle aldrig ha kommit på tanken för ett år sedan men efter att ha läst alla era inspirerande bloggar kommer man på oanade ideér! Tack för all inspiration!

Idag har jag varit hos min kära mamma och ätit inte en utan TVÅ semlor! Hon är kung på att göra semlor. Huuuuur gott som helst. Där ligger man verkligen i lä! I morgon kommer vänner över på fika hos oss men de får nöja sig med mina semlor, stackarna... *hihi* Men, det man inte vet om lider man inte av.

Kram kram!

13 kommentarer:

 1. Hej & Tack för så snälla ord inne hos mig! Alltså du har ju suuuperfint, -jätte-trevlig blogg. Vilken gullig bror. Bra med goa syskon.

  Ha en trevlig helg
  //madelene

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Så fint du har det =) Håller med dig det är verkligen en rikedom med syskon. Har en äldre bror som bor nära, det är gott. Sen har ja en äldre syster som bott i Stockholm de senaste 4 åren, hon längtar hem till västergötland igen så jag hoppas hon kommer neråt snart. Din rostiga gryta e så charmig, kan nog bli fin ute till våren också. Tack för titten, ja kikar in snart igen. Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Men en sån där kruka/urna har ju jag här hemma med, dock lite mindre rostig. Brukar ha blommor i den ute på sommaren. Vilken gullig lillebror! Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken bror! Var rädd om honom...*blink*

  Så fint det blev med blommorna i den rostiga skatten!

  Ha det gott!
  Emelie

  SvaraRadera
 5. Du har verkligen om omtänksam bror, vet inte om min skulle komma på tanken ens.... men jag är glad att jag har honom ändå.
  Din rostiga gryta är jätte fin, det blev bra med blommorna.

  Ha en trevlig helg
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Gogeous I love the contrast! Beautiful flowers! such inspiration! love the blue! ~lulu

  SvaraRadera
 7. Hittade in via SIB, (vilken tur att den finns så man kan hitta fina bloggar) Vilken gullig bror. Så omtänksamt.
  Grytan var ju helt underbar!
  Ha en bra helg
  Kram Pella

  SvaraRadera
 8. Visst är det en rikedom att ha syskon! Båda mina brödrar har flyttat uppåt i landet, Göteborg och Borås.
  Göteborgaren flyttade för ett år sedan, och Boråsaren för tre år sedan. Jag stod mina bröder väldigt nära..Jag har en syster också men vi har aldrig stått varandra nära på det sättet..

  Jag gillar din skatt, jättefin där den står med vackra blommor i..

  Förresten, rosen min, heter 'Cardinal de Richelieu', älskar rosor i den färgen. Ska bli kul att se din..
  Jag flyttade från parhus i höstas. Tog med min Cardinal som jag provisoriskt satte i en regntunna. Den står hos mina föräldrar till våren då den ska hit och förhoppningsvis har jag hittat en passande kruka för den. Jag hoppas den klarat sig..

  Ha en skön helg
  Kram Lily

  SvaraRadera
 9. Den rostiga urnan är kanonfin, har en likadan vit men har ställt undan den för den började bli så ful. Nu tror jag att jag ska ställa ut den istället så den blir så där fint rostig som din. Visst är det bra med alla bloggar som ger oss så mycket tips.
  jättefint även om du inte har "bara" vita blommor.
  //Camilla

  SvaraRadera
 10. Ooo vilket vackert blomarrangemang! Den där rostiga krukan är sååå fin.

  Kram Mia

  SvaraRadera
 11. Hej! En sådan järn urna hittade vi i vår bod också. Men jag målade den svart och det ångrar jag nu. Din är jättefin.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 12. Det är verkligen tur att ha syskon, även om de är långt ifrån oss ibland...
  kram Olg@

  SvaraRadera
 13. Vilket fint täcke och fint blomarrangemang!

  kram Mia

  SvaraRadera