Kålrabbi kan vara lite knepigt att veta vad man ska göra av om man inte är van. Jag brukar ha den i sallader, wok eller som här... i en gratäng.
Med mozzarella, parmesan, grädde, salt och peppar får man en galet god gratäng som tillbehör till kött eller bara som den är!
Anna
så gott det ser ut.
SvaraRaderaKram
Hanna
Ser gott ut.
SvaraRaderakram
Hanna
Min favorit är att skala o skiva den och sedan njuta som godis ;)
SvaraRaderaStuvad kålrabbi är underbart gott. Har du inte testat, så gör det.
SvaraRaderaKram Åsa.
har aldrig ätit kålrabbi i hela mitt liv, det är nog dags nu! tack för receptet!
SvaraRaderakram
Hejsan!
SvaraRaderaDet där både lät och såg smarrigt ut. Vet mig aldrig ha smakat på kålrabbi, kanske är dags ;).
Ha de gott, kram Ing-Britt
Åh så gott det såg ut, kram
SvaraRaderaKålrabbi är verkligen en utsökt grönsak som man tyvärr ofta glömmer bort. Nästa år ska jag definitivt odla ett gäng. Har gjort det tidigare och fått många goda små rabbisar. Men i år... nix.
SvaraRaderaHa det gott och njut av den goda gratängen!
Perfekt!
SvaraRaderaVariation på Kålrabbi mottages tacksamt.
Men åh, vad det såg smaskigt ut! Men var får man tag i kålrabbi? Vilka fiina bilder!
SvaraRaderaKram
Petronella