söndag 9 september 2012

Ardennern Flora...

Idag kom äntligen Flora!

Hon kommer att gå med ett gäng andra ardenner ute på Målhammar herrgård och ser inte helt olycklig ut över det... Jag håller som bäst på att lära mig att köra häst och vagn. Det är min själ inte enkelt och som Henna (Floras tidigare ägare) sa: -När man rider kan man i värsta fall skada sig själv eller hästen men när man kör så har man ansvar för så många fler... Mycket att tänka på med andra ord!  :)


Anna

11 kommentarer:

 1. Åh, så fina de är! När jag var liten fanns det i byn på landet där min farfar och farmor bodde en man vid namn John. Han hade två nordsvenskar, och lyckan var fullkomlig när vi ibland fick åka med honom. Fina barndomsminnen som din bild väckte till liv! :) Kramar från Hanna

  SvaraRadera
 2. Så klokt sagt! Tack för de tankarna...
  Karla.

  SvaraRadera
 3. Så fantastiskt det måste kännas att vara hästägare! Fast jag måste erkänna att jag är lite småskraj för dem, - de är ju så stoooora!

  Önskar dig och Flora en fin start på er tid tillsammans!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Vilka vackra hästar, och vackert namn på en ardenner, Flora.

  SvaraRadera
 5. Vilken lycka! Både för dig och Flora! :) Men precis som A-K så är jag lite skraj för dem. Tycker hästar gör sig bäst på bild. ;)
  Varm kram, vännen!

  SvaraRadera
 6. Åh vilken härlig bild! Vad roligt att ni skaffat häst. Hoppas det går bra att lära sig köra häst och vagn!=)

  SvaraRadera
 7. Vad roligt att Flora äntligen har kommit! Tänk att få ha en alldeles egen häst, vilken LYCKA! Kan tänka mig att barnen är i EXTAS!

  Kram
  Petronella

  SvaraRadera
 8. Så himla roligt att hon nu är på plats och nog ser de lyckliga ut tillsammans.
  Ha nu en bra kommande vecka, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 9. Vad fina de är, hästarna! Och vilken lycka att ha fått hem alldeles egna Flora! :-)
  Har precis själv hittat en sån bjässe, ja inte att köpa men att titta och hälsa på nån dag i veckan! Kan ses i mitt senaste inlägg. Önskar dej en fortsatt skön söndag,
  mvh Johanna

  SvaraRadera